"EĞİTİMCİLER DAHA ÇOK HAYATIN İÇİNDE OLMALI"

Mesleki Gelişim ve Uzmanlık Akademi Sertifika Töreni Beylikdüzü Yaşam Vadisi`nde yapıldı

BEYLİKDÜZÜ 14.06.2017 16:24:00 0

 

Beylikdüzü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün Eğitim İş Sendikası işbirliği ile 4 ayrı branşta düzenlediği Mesleki Gelişim ve Uzmanlık Akademisi’nin sertifika töreni, Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımı ile Yaşam Vadisi’nde gerçekleşti. 55 öğretmenin 6 hafta boyunca katıldığı dersler sonucu almaya hak kazandıkları sertifikaları, Başkan İmamoğlu takdim etti.

 

Eğitim politikaları ile takdir toplayan Beylikdüzü Belediyesi, Mesleki Gelişim ve Uzmanlık Akademisi’nde eğitim gören kursiyerlere çeşitli meslek alanlarında çalışma imkanı sundu. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün Eğitim İş Sendikası 3 NO’lu Şube işbirliği ile düzenlediği kurslarda “Hızlı Okuma, Hafıza Teknikleri ve Zihin Haritaları, Diksiyon ve Etkili İletişim, Proje Tabanlı Eğitim” dersleri verildi. Akademiye katılan 55 öğretmen, 6 hafta boyunca derslere katılarak sertifika almaya hak kazandı. Ayrıca eğitimlerini tamamlamış öğretmenler, Beylikdüzü Belediyesi’nin açtığı kurslarda da eğitimci olarak çalışabilecek.

 

“Daha güzel işbirliklerinde buluşmayı diliyorum”

 

Yaşam Vadisi Atölye alanında yapılan Mesleki Gelişim ve Uzmanlık Akademisi Sertifika Töreni’ne Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu katıldı. Akademiyi tamamlayan öğretmenler, sertifikalarını Başkan İmamoğlu’nun elinden aldı. İmamoğlu, eğitimin en çok önemsedikleri konu olduğunu vurgulayarak, “Beylikdüzü’nde eğitime dönük farklı dokunuşlar yapmak istiyoruz. Fiziki koşullarınıza ve çalışma ortamlarına destek olmaya çalışıyoruz. Eğitimciler, daha yoğun bir şekilde hayatın içinde olmalı. Bu koşullara imkan tanırsak toplumun daha sağlıklı gelişebileceğini görüyorum. Daha güzel işbirliklerinde buluşmak dileği ile. Herkese teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

 

Eğitim İş Sendikası 3 NO’lu Şube Başkanı Erkan Aksoy ise; sendika olarak kültür, sanat, eğitim ve politikaya dair çalışmalar yaptıklarını belirterek, Başkan İmamoğlu ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Belediyenin kişisel gelişim çalışmaları konusunda çok fazla katkıları olduğunu söyledi.