Duayen Gazeteci Can Ataklı Beylikdüzü`nde

Beylikdüzü Belediyesi, belirli aralıklarla düzenlediği ?Medya Söyleşileri?nde bu ay Türkiye?nin duayen gazetecilerinden Can Ataklı?yı konuk ediyor.

BEYLİKDÜZÜ 18.12.2015 09:53:39 0
Duayen Gazeteci Can Ataklı Beylikdüzü`nde

Can Ataklı yıllardır biriktirdiği deneyimlerini Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde  gerçekleşecek olan söyleşide aktaracak.

 

Hem eğitici hem de eğlenceli bir şekilde planlanan Beylikdüzü Belediyesi Medya Söyleşileri, ilk konuğu Fatih Portakal’ın ardından bu ay duayen gazeteci Can Ataklı’yı konuk ediyor. Kırk yılı aşkın süredir yaptığı gazetecilik ve eleştirisel yaklaşımıyla Türkiye’de zaman zaman tartışma konusu olan gazeteciliğe sürekli katkıda bulunan ve gazeteciliğe bakış açısıyla büyük beğeni toplayan Ataklı, Beylikdüzü’nde buluşacağı halkla cesur kaleminin inceliklerini konuşacak.

 

Gördüğünü korkusuzca söylemesini çok iyi bilen ender gazetecilerden olan Can Ataklı, 20 Aralık Pazar günü saat 16:00’da Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde olacak. Ataklı, söyleşi boyunca hem gazeteciliğe dair birikimlerini aktaracak hem de soruları yanıtlayacak.

 

“Medya Söyleşileri” Can Ataklı’dan sonra gazeteci ve sunucu Murat Güloğlu, sunucu Simge Fıstıkoğlu, gazeteci İsmail Saymaz, gazeteci Zafer Arapkirli, sunucu Özge Uzun ve sunucu Buket Aydın gibi isimleri ağırlayacak.