Dr. Ali Kızılateş, adaylıktan çekildi

CHP Antalya İl Başkan Adayı Op Dr. Ali Kızılateş, sağlık sorunları nedeniyle adaylıktan çekildiğini açıkladı

YURTTAN 24.12.2015 20:00:34 0
Dr. Ali Kızılateş, adaylıktan çekildi

Kızılateş`in açıklaması şu şekilde;

Değerli partililerim, değerli basın mensupları,

CHP Antalya Il Başkan Adayı olarak "Söyleyecek sözümüz var" sloganıyla dostlarımla çıktığımız yolda, çalışmalarıma cumartesi günü geçirdiğim bir kalp spazmı ve peşinden yapılan koroner anjiografi+balon anjiyoplasti operasyonu ile ara vermek zorunda kaldım. Zamanında yapılan bu müdahale ile ciddi sonuçları olabilecek bir rahatsızlığı sorunsuz atlatmış durumdayım. Bugün yapılan kontrolüm sonrası kongre esnasında karşılaşacağım stresli ve gergin ortamın sağlığıma getirebileceği olası riskleri tek tek anlatan doktorumun önerileri doğrultusunda adaylık yarışından çekilmek zorunda kaldığımı belirtmek gücüme gidiyor.

Bu koşullarda Nazım`ın "Ne kötüdür insanın aklıyla yüreği arasında çaresiz kalması..." dizelerini daha iyi anlıyor insan...

Ülkemizin böylesine sıkıntılı bir döneminde CHP`ye olan ihtiyacı ortadadır. Cumhuriyet devrimlerine, Altıok ilkelerine bağlı, Kuvay-ı Milliye ruhuna sahip bir Cumhuriyet Halk Partisi Türk halkı için tekrar umut olmayı ve heyecan yaratmayı mutlaka başaracaktır.

Biz; Antalya`da parti emekçilerimizin başarısızlığı ödüllendiren, partimizi giderek AKP`lileştiren ve güce boyun eğen sürece dur diyeceklerine, vesayet anlayışına yol veren yapıdan kurtulmak için gerekli tavrı sergileyeceklerine; CHP`ye hepimizin gurur duyacağı devrimci ve ilkeli duruşu yeniden kazandıracaklarına yürekten inanıyoruz.

Adaylık çalışmalarım süresince bana inanan ve yanımda olarak destek veren dostlarıma; adaylığıma büyük ilgi gösteren partili-partisiz tüm Antalya halkına; geçirdiğim rahatsızlık nedeniyle evimde ziyaret ederek, arayarak ya da mesajlarla geçmiş olsun dileklerini ileten partililerime, yakınlarıma ve hastalarıma; acil müdahalemi gerçekleştirerek sağlığıma yeniden kavuşmamı sağlayan arkadaşım, güzel insan Kardiyolog Dr. Ercan Abik`e ve verdiğim her kararımda yanımda olarak beni yüreklendiren aileme teşekkür etmeyi bir borç biliyorum.

Kısa bir tedavi ve istirahat döneminden sonra mücadelemize daha sağlıklı ve güçlü olarak kaldığımız yerden devam edeceğiz.

Vereceğimiz bu mücadele insanca güzel bir yaşam ve güzel bir dünya yaratma adınadır...

Saygılarımla....

Op. Dr. Ali Kızılateş