Demokrasilerde sivil toplum kuruluşlarının yeri tartışılmaz

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, sivil toplum kuruluşlarına her zaman destek verdiklerini belirterek, demokrasilerde sivil toplum kuruluşlarının yerlerinin tartışılmaz olduğunu söyledi.

BÜYÜKÇEKMECE 17.10.2018 15:01:56 0
Demokrasilerde sivil toplum kuruluşlarının yeri tartışılmaz

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece Sivil Toplum Kuruluşları Derneği (BÜSTKİD) Başkanı Ümit Keskin ve yönetim kurulu üyesi sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Büyükçekmece’de hayata geçirilecek olan proje ve etkinlikler hakkında kahvaltıda konuşan BÜSTKİD temsilcileri, yeni dönemde yapılacak çalışmalar üzerinde fikir alışverişinde bulundu.

 

“Birlikte karar verip birlikte üretiyoruz”

Büyükçekmece’nin sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif yaşamına gerçek anlamda katkı sunan sivil toplumlarına her zaman destek verdiklerini ve destek vereceklerini belirten Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, BÜSTKİD Başkanı Ümit Keskin ve yeni yönetim kurulu üyelerini kutlayarak, başarı dileklerinde bulundu. Demokrasilerde sivil toplum kuruluşlarının öneminin tartışılmaz olduğuna da değinen Başkan Akgün, “İlçemizdeki derneklerimiz ve sivil toplum kuruluşlarımız ile omuz omuza çalışıyoruz. Sizlerle zaman zaman bir araya gelerek, Büyükçekmece ailemiz için neler yapabiliriz birlikte karar veriyor ve birlikte üretiyoruz” dedi.

 

Başkan Akgün’e teşekkür etti

Büyükçekmece Sivil Toplum Kuruluşları Derneği Başkanı Ümit Keskin, Başkan Akgün’e sivil toplum kuruluşlarına vermiş olduğu desteklerden ötürü teşekkür etti. Büyükçekmece Belediye Hizmet Binası Çok Amaçlı Salon’sa gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıya Büyükçekmece Belediye Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Coşkun Tanış ve Belediye Meclis Üyesi Önder Yüksel Eryiğit katıldı.