DEMİRİNŞAAT BASKET TAKIMI RESMEN AVRUPA`DA

Fiba Europe Cup`ta oynamak için FIBA`dan davet alan Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol takımı artık resmen Avrupa`da

SPOR 14.07.2016 12:17:25 0
DEMİRİNŞAAT BASKET TAKIMI RESMEN AVRUPA`DA

FIBA`dan gelen davet üzerine bir açıklama yapan Büyükçekmece Belediye Başkanı ve Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Kulübü Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Europe Cup`a davet edilme başarısını elde eden basketbol takımımız hem Büyükçekmecemizin, hem de ülkemizin gururu olmuştur" dedi.

Kura çekimi 22 Temmuz`da

2011 yılında kurulmasına rağmen 5 yıllık süreçte mucizevi başarılara imza atarak 2015-2016 sezonunda Spor Toto Basketbol 1 Ligi`ne yükselen Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takımı sezonu 14 galibiyet 44 puan ile 10`uncu sırada tamamladı. Başarılarıyla FIBA`nın da dikkatini çeken Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol takımı Fiba Europe Cup`a davet edildi. Europe Cup`a katılacak takımlar arasında kura çekimi 22 Temmuz Cuma günü Almanya`nın Berlin kentinde  yapılacak.

"Gururumuz oldu"

FIBA`dan gelen davetin her Büyükçekmeceli gibi kendisini de çok heyecanlandırdığını belirten Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Kulübü ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Takımımızın Europe Cup`a ülkemizi ve Büyükçekmecemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum" açıklamasını yaptı.