Delta`nın Hedefi 2000 Konut Yapmak

Delta Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Seyithan İzsiz, Delta`da yeni hedefin Yapıda yoğunlaşma olduğuna dikkat çektikten sonra Delta`nın yaptıkları, yapımı devam eden projeleri ve gelecekteki hedefleri hakkında geniş bilgiler verdi.

ARŞİV 6.11.2012 23:31:04 0
Delta`nın Hedefi 2000 Konut Yapmak

Delta Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Seyithan İzsiz düzenlediği kahvaltılı buluşmada 1999 yılından bugüne gelinen yol hikayesini ve gelecekle ilgili projelerini Delta'nın dünü, bugünü ve geleceği hakkında basın mensuplarına geniş bilgiler verdi.

 

İlk emlak ofislerini Beylikdüzü ile Esenyurt'ta açtıklarını belirten İzsiz, "Önce Güven" ilkesiyle çıktıkları bu yolda taviz vermeden 13 ayrı şirketten oluşan bir devi olan Delta'yı, İstanbulluların hizmetine sunmanın gururunu yaşadıklarını ifade etti.

 

KENDİ ARSALARINA PROJE ÜRETEN FİRMA

 

80 ayrı noktada mimarları, mühendisleri, birim, bölge şube müdürleri, taşeron, vardiyalı çalışanları, müşteri temsilcilikleri, bayilikleri, ürettiği residence ve avm projeleri ile yaklaşık 1.500 personelin çalıştığı Delta Şirketler Grubu'nun,  1999 yılından bu yana emlak pazarlama aracı kurum iken, son beş yıldır arsalarına, projelerini üreten bir inşaat firması konumuna geldiğini vurgulayan başarılı İşadamı Seyithan İzsiz,  emlak pazarlama alanında yılda 10.000 işlem hacmi ile yakaladıkları liderliği ve bundan edinilen bilgi birikimlerini inşaat sektörüne sunmak istediklerini söyledi. Emlak ve konut sektöründen ekonomiye, eğitimden ulaşıma kadar birçok konuda önemli açıklamalarda bulunan Seyithan İzsiz, 14 yılda yaklaşık 60 bin konut satma başarısını yakalayan Delta'da yeni hedefin "Yapı"da yoğunlaşma olduğuna dikkat çektikten sonra Delta'nın yaptıkları, yapımı devam eden projeleri ve gelecekteki hedefleri hakkında şunları söyledi: 

 

YILDA 2 BİN KONUT ÜRETECEK 

 

Türkiye'nin dört bir yanında ofislerimiz hizmete devam ediyor. Türkiye'nin ilk 5 gayrimenkul firmasından biriyiz. Turyap, Reha Medin, Delta, Koçak, T. Yörükoğlu; Türk markası olarak ilk beşi paylaşıyorlar. Yapılaşmada da kendimize 2020' nin sonunda yine Türkiye'de ilk 5'i hedefledik. Yılda bin ile 2 bin arasında konut üretmek istiyoruz. Sektörün geleceği noktasında da hiçbir kaygısının  olmadığını  söyleyen İzsiz, "Türkiye'de konut ihtiyacı hiç bitmez. Ama insanlar nitelikli konut arıyor. Kentsel dönüşüm ile sektörün daha çok canlanacağına inanıyorum. Türkiye'de yapılan istatistiklere göre nüfusun yüzde 70'i bir ev sahibi olabilmek için yaklaşık 20-30 sene çalışarak bir ev hayali kurar. Biz buna saygı göstererek, insanları hayallerine biraz daha yaklaştırıp bu hayallerine ulaşabilmelerini sağlamak için yola çıktık. Kaliteden ödün vermeden daha makul fiyatlara evler inşa etmeye başladık. Günümüzde insanlar yaşamlarının büyük bir bölümünü iş yerlerinde geçirdiğinden dolayı yorgunluklarını atabileceği nezih ve konforlu alanlar yaratmaya çalıştık. Çok uzağa gitmeden spor yapabilecekleri mekânlar yarattık. Şıklığı, zarafeti ve konforu bir arada buluşturduk. Çünkü şirket felsefemizde, insanların iyi şeylere layık olduğu yatmaktadır.

 

EN İYİ PRİM YAPAN BÖLGE BEYLİKDÜZÜ

 

Son dört yıl içerisinde Delta Park, Delta Towers 1, Delta Towers 2, Delta Towers 3 Residence, Delta City Projelerimizi bitirdik ve hak sahiplerine teslim ettik. Başladığımız Delta De Luxe, Delta Gold ve Delta Luxury projelerimizi tüm ihtişamı ile müşterilerimizin beğenisine sunmak için gün sayıyoruz. Ayrıca 2013 yılında sahibi olduğumuz dört ayrı arsada da 3 bin adet konut yapacağız. Son iki yılın en iyi prim yapan bölgesi Beylikdüzü?dür. Ulaşımı, sağlık, spor, eğitim yönleri itibari ile tüketicilerin Beylikdüzü'ndeki bu farklılıkları gözetmelerini isterim.

 

KENTSEL DÖNÜŞÜM EKİBİ KURULDU

 

İnsanların hak ettiği ve hayalini kurdukları nitelikli konutlar üretmeye özen gösterdik ve göstereceğiz. Bu bağlamda da kentsel dönüşüm projesini önemsedik ve de bu konuda özel ekip oluşturduk. İstanbul'un deprem gerçeğini unutmamamız gerektiğini yaşlı ve yorgun binaların bu proje ile yenileneceğini çok önemsiyoruz ve bu projelerin önemli mimarlarından olmak istiyoruz.

 

570 ÖĞRENCİYE BURS VERİLİYOR

 

Sosyal sorumluluk alanında, geleceğimiz olan çocuklarımıza yönelik geliştirdiğimiz projelerimiz kapsamında kurmuş olduğumuz Beylikdüzü Gönüllüleri Eğitim ve Kültür Vakfı üzerinden 570 öğrencimize burs imkânı sağladık. Çocuk Esirgeme Kurumu ve yaşlı anne babalarımıza yönelik ise Bahçelievler ve Beylikdüzü'nde hizmet veren birimlerle ortak çalışmaktayız. İhtiyaç sahibi ailelerimizin her daim yanında olduk bu bağlamda da sosyal işler müdürlüğümüzü kurduk.

 

DEV PROJELERİ

 

Delta Towers 1- Delta Towers 2- Delta Towers 3 residence projeleri ile Delta Park projeleri hak sahiplerine teslim edildi. Yakın bir zamanda başlatılan Delta De Luxe projesi ihtişamı ile bölgenin değerine değer katacak bir AVM ve residence projesi. Carrefour bitişiğindeki bu projenin en önemli özelliği yeşil alan ve sosyal tesisinin çok yoğun olmasıdır. Ulaşım kolaylığı ve doğayla iç içe olması ise projenin konforunu ve kalitesini arttırıyor. Birkaç aya kadar da  Delta LUXURY ve  Delta City 1-2 projeleri ile Delta Plaza 2 projeleri başlayacak.  Bitirilen  projelerinde ilk defa Delta'nın sunduğu yenilikler yaşandı. Örneğin, sosyal tesisler, fitness salonları, kuaför hizmetleri, çocuk kreşleri, sağlık üniteleri yapıldı, personel bulunduruldu. Yeni projelerinde de bu hizmetlerin daha çok geliştirilmesi hedeflendi. Büyük çaplı projelerinde residence sakinlerine her gece canlı müziğin olduğu cafe restaurant  hizmeti , cep sinema salonları, rentecar hizmetleri önemli yenilikler olacak. Lüks konut projeleri ile en ekonomik fiyatlarla tüketiciyi standart konut fiyatına residencelerda mülk sahibi yapılacak.