ÇOCUKLARIN GÖZÜNDEN BEYLİKDÜZÜ ANLATILACAK

Beylikdüzü'nün çocukları, resim, fotoğraf, afiş ve mektup yarışmasında yeteneklerini sergileyecek.

BEYLİKDÜZÜ 28.03.2017 16:07:14 0
ÇOCUKLARIN GÖZÜNDEN BEYLİKDÜZÜ ANLATILACAK

Beylikdüzü Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nün düzenlediği yarışmaya, anasınıfından 12. sınıf öğrencilerine tüm yaş gruplarından çocuklar 10 Mayıs tarihine kadar başvurabilecek, seçtikleri kategoride belirlenen konu üzerine eserlerini gönderebilecekler.

Beylikdüzü Belediyesi, çevreye duyarlı nesiller yetiştirmek üzere yaptığı çalışmalar kapsamında bu yıl da çevre konulu bir yarışma düzenliyor. 10 Mayıs tarihine kadar Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne yapılacak başvurular neticesinde çocuklar “Resim, Afiş, Fotoğraf ve Mektup Yarışması”na istedikleri kategoriyi seçerek katılabilecekler. İlçede öğrenim gören anasınıfından 12. sınıf öğrencilerine kadar tüm yaş gruplarından çocukların dikkatlerini yaşadıkları ilçenin doğal değerlerine ve çevre sorunlarına çekmek adına düzenlenen yarışma, çevre sorunlarının çözümü noktasında yapılabilecek çalışmaları ve ilçe yöneticilerine, vatandaşlara aktarmayı hedefliyor.

Çocuklar, “Daha Temiz Bir Beylikdüzü İçin Belediye Başkanımızdan Beklentilerimiz” başlığıyla unutulmaya yüz tutmuş mektup kategorisinde, “Öğrencilerin Gözünden Çevre” başlığıyla resim kategorisinde, “Beylikdüzü’nde Çevre” başlığıyla fotoğraf kategorisinde, ve “Çevre Sorunları” başlığıyla afiş kategorisinde yarışacaklar. Anasınıfı öğrencileri ise pastel boyayla “Çocukların Gözünden Çevre” başlığıyla yarışmaya katılacak. Yarışmanın sonunda 1.’ye tablet, 2.’ye bisiklet, 3.’ye zeka oyunu hediye edilecek.