ÇOCUKLAR, ŞENLİKTE BULUŞTU

Büyükçekmece Belediyesi'nce her yıl düzenlenen Geleneksel Yeni Yıl Çocuk Şenliği”ne bu yıl da yüzlerce çocuk aileleri ile birlikte katıldı.

BÜYÜKÇEKMECE 26.12.2016 12:22:26 0
ÇOCUKLAR, ŞENLİKTE BULUŞTU

Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen çocuk şenliğine Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün eşi Hatice Akgün, Belediye Başkan Yardımcısı Başak Sancar’da katılarak minikleri yalnız bırakmadılar.

Umut dolu bir yıl olsun

Hatice Akgün, şenliğe katılan çocuklarla tek tek ilgilenirken, tüm çocukların ve ailelerinin yeni yıllarını kutlayarak; “2017 yılının başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyaya sevgi, barış ve kardeşlik getirmesini diliyorum. Umut dolu bir yıl olsun” şeklinde konuştu. Hatice Akgün şenliğe katılan çocuklara, Başkan Akgün’ün sevgi ve selamlarını da iletti.

Miniklerin hediye sevinci

Tiyatro oyunu, bale, halk oyunları ve modern dans gösterilerinin yer aldığı çocuk şenliğine katılan minikler doyasıya eğlenirken zaman zaman kendi aralarında çeşitli oyunlar oynadı. Animasyon gösterilene de yer verilen Büyükçekmece Belediyesi Geleneksel Yeni Yıl Çocuk Şenliği’ne katılan miniklere gösterinin son bölümünde Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ ün yeni yıl hediyeleri dağıtıldı.