ÇOCUKLAR BİSİKLETİ PROFESYONELLİĞE DÖKTÜ

Beylikdüzü'` nün gençleri profesyonelce bisiklet kullanmayı öğreniyor. Eğlenceli ve bir o kadar da heyecanlı olan bisiklet sporu, Beylikdüzü Belediyesi Yaz Spor Okulları kapsamında gençlerle buluştu.

BEYLİKDÜZÜ 9.08.2016 19:32:07 0
ÇOCUKLAR BİSİKLETİ PROFESYONELLİĞE DÖKTÜ

Adnan Kahveci Mahallesi’ndeki Beylik Pazarı’nın düz zeminli servis alanında gerçekleşen kurslar yeni sporcular yetiştiriyor. 

Gençler, Beylikdüzü Belediyesi Yaz Spor Okulları’nda bisiklet kullanmayı öğreniyor. 2002-2004 yılları arasındaki doğumlu çocuklar bisiklet sporunu profesyonelce öğrenmek için kurslara devam ediyor. Bisiklet kullanmayı hiç bilmeyen kursiyerlerin ilk adımdan başlayarak ilerlemesinin yanında, bilenler de teknik eğitimle bilgilerine yenilerini ekliyor. Kurslar, Adnan Kahveci Mahallesi’nde bulunan Beylik Pazarı’nın düz zeminli servis alanında gerçekleşiyor. 

Kasklarını takarak bisikletleriyle kurulan parkurda çalışmalar yapan 19 kursiyer, Milli sporcu ve Türkiye Şampiyonu Bisikletçi Tuba Gönül’den ders alıyor. İlçede de bisikleti alternatif bir ulaşım aracı olmaktan çıkarıp, genç yaşlı herkesi bisiklet kullanmaya ve daha hareketli bir yaşama sevk eden belediye, Anadolu Caddesi, Kışla Caddesi ve Onur Sokak’ı da kapsayan Adnan Kahveci Mahallesi’ne toplam 2400 metre uzunluğunda bisiklet yolu yaptı.