Cemre Bebek Emekleme Birincisi Oldu

Beylikdüzü Belediyesi tarafından düzenlenen Ödüllü Emekleme Olimpiyatları Yaşam Vadisi?nde yapıldı

BEYLİKDÜZÜ 16.09.2018 21:07:22 0
 Cemre Bebek Emekleme Birincisi Oldu

Etkinlikte 70 bebek ilk üçe girebilmek için emekleme konusundaki tüm hünerlerini gösterirken anne babalar da bebeklerinin emekleyerek bitiş çizgisine gelmesi için büyük çaba gösterdi. Renkli görüntülere ve heyecan dolu anlara sahne olan olimpiyatların birincisi Cemre bebek oldu.  

 

Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından Beylikdüzü’nde yaşayan bebekli aileleri bir araya getirip sosyalleştirmek için düzenlenen Ödüllü Emekleme Olimpiyatları, büyük küçük herkesi Yaşam Vadisi’nde buluşturdu. Güneşli bir Pazar gününde, Beylikdüzü Belediyesi Engelsiz Yaşam Birimi öğrencilerinin şarkıları eşliğinde, Yaşam Vadisi’nin eşsiz doğasında yapılan Emekleme Olimpiyatları hem bebekler hem anne babalar hem de izleyiciler için keyifli anlara sahne oldu. Beylikdüzü Belediye Meclis 1. Başkan Vekili Ömer Şatır’ın da katılarak ailelerin heyecan ve mutluluğunu paylaştığı yarışmanın sonunda, emekleme konusundaki tüm hünerlerini sergileyen bebeklerden Cemre Tokgöz birinci, Toprak Doğaç ikinci, Ömer Hamza Kendir üçüncü oldu.

 

Emekleme Olimpiyatları’na Aileler Büyük İlgi Gösterdi

 

Emekleme döneminde olup Beylikdüzü’nde ikamet eden bebeklerin katıldığı Ödüllü Emekleme Olimpiyatları’na, Beylikdüzü’nde yaşayan bebekli aileler yoğun ilgi gösterdi. 70 bebeğin katılımıyla Yaşam Vadisi’nde gerçekleşen olimpiyatlar ise heyecan, neşe, kahkaha dolu anlara sahne oldu.

 

Şeritlerle ayrılmış 6’ya 12 metrelik emekleme parkurunda, 10 dakikalık süre içerisinde, bitiş çizgisine en hızlı emekleyen bebekler final turuna katılmaya hak kazandı. Bebekler, emekleme parkurunda yarışırken aileler ise bitiş noktasında oyuncak araba, top, çıngırak, masal kitabı gibi bebeklerinin en sevdiği eşyaları kullanarak bebeklerini bitiş çizgisine getirebilmek için ellerinden geleni yaptılar. Bazı bebekler hızlı bir şekilde emeklerken bazı bebekler ise bir süre emekledikten sonra yarı yolda kendi aralarında oyuna başladılar.

 

Final Turunun Galibi Cemre Bebek Oldu

 

Eleme turları sonrasında yapılan final turunda, babası tarafından emekleme parkuruna bırakılan Cemre bebek, hızla emekleyerek kısa sürede bitiş çizgisinde kendisini bekleyen annesine ulaştı ve olimpiyatların birincisi oldu. Renkli ve heyecanlı görüntülere sahne olan etkinliğin sonunda, birinci gelen bebek çeyrek altın, ikinci ve üçüncü gelene bebekler de gram altın ile ödüllendirildi. Emekleme olimpiyatlarına katılan tüm bebeklere de Sağlık İşleri Müdürlüğü personelleri tarafından madalya takdim edildi.