ÇATALCA BELEDİYESİ HİZMETLERİNE ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Çatalca Belediyesi yapılan program çerçevesinde ilçe merkezi ve uzak mahallelerde çalışmalarına devam ediyor.

YURTTAN 16.03.2016 12:07:44 0
ÇATALCA BELEDİYESİ HİZMETLERİNE ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Yapılan çalışmalar kapsamında kaldırım ve yol yapıları gerçekleştirirken ilçeye yeni kazandırılan Mehmetçik Meydanı da düzenleniyor.

Mehmetçik Meydanı Otopark Olarak da Kullanılıyor

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın talimatları sonrasında ilçeye geçtiğimiz yıl kazandırılan Mehmetçik Meydanı, otopark olarak da ilçeye hizmet vererek ilçe merkezinde yaşanan otopark sorununa büyük çözüm oldu. Cumhuriyet Meydanı’nın yüz metre ilerisinde yer alan Mehmetçik Meydanı’nda yapılan son çalışmalar neticesinde meydan zemininde onarımlar yapılırken, otopark olarak da kullanılan bölgeye data hat kabloları yerleştirildi. Ekipler ayrıca sürücülerin otoparka rahat ulaşmaları için çevreye otopark yön tabelaları yerleştirdi.

Mahallelerde Çalışmalar Devam Ediyor

Çatalca Belediyesi ilçenin mahallelerinde yaptığı çalışmalar kapsamında ise Kaleiçi Mahallesi Osman Gözler Sokak’ta parke taş çalışması gerçekleştirdi. Ekipler, Kaleiçi Mahallesi Medeniyet Sokak’ta iş makineleriyle yol kenarlarında temizlik ve düzenleme çalışmaları, Manisa Sokak’ta kaldırım tadilat çalışmaları, oto sanayi sitesi arkası Martı Sokak bölgesinde imar yolu çalışmalarını gerçekleştirirken, Ovayenice Mahallesi’nde ise su oluk çalışmaları yaptı. Sokak ve caddelerde kaldırım yapım çalışmalarına devam edilirken, çalışmalar kapsamında Güzel Çıkmazı Sokak’ta kaldırım ve bordür çalışmaları da gerçekleştirildi Kestanelik Spor Salonu Çevresi Malzeme Serimi Kestanelik Mahallesi’nde yapılan çalışmalar neticesinde ise spor salonu çevresindeki yol yapım çalışmalarına hız verilirken, ayrıca spor salonu çevresinde de iş makineleriyle düzenleme çalışmaları yapıldı.