Çatalca Yolu Meclis Üyesi ve Arkadaşlarına Mezar Oldu

Büyükçekmece Belediyesi AK Parti Meclis üyesi Recep Alpaslan ve arkadaşları Çatalca yolunda geçirdikleri kaza sonucu hayatlarını kaybetti

BÜYÜKÇEKMECE 6.05.2015 01:26:25 0
Çatalca Yolu Meclis Üyesi ve Arkadaşlarına Mezar Oldu

Kalp krizi sonucu ölen amcasının oğlu Hasan Alpaslan'ın cenazesine gitmek üzere Büyükçekmece ilçesinden Çatalca'ya doğru yola çıkan Belediye Meclis üyesi Recep Alpaslan, arkadaşları Arif Telli ile Muharrem Çağlayan, Çatalca karayolu Menekşe mevkiinde geçirmiş oldukları trafik kazası sonunda hayatlarını kaybetti.

 

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun mitinglerinde sunuculuk yapan Muhammed Alpaslan'ın babası Recep Alpaslan ve Arif Telli'nin olay yerinde can verdiği, ağır yaralanan Muharrem Çağlayan'ın da kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. Saat 15.45 sıralarında meydana gelen kazada yaralanan ve hastaneye kaldırılan Arif Telli'nin oğulları Ömer ve Orhan Telli ile kimliği henüz öğrenilemeyen diğer araç sürücüsünün  Büyükçekmece Devlet ve Büyükçekmece özel Kolan Hastanelerinde tedavilerine devam edildiği belirtiliyor.

 

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun mitingi nedeniyle Muş'ta sunucu olarak bulunan Muhammed Alpaslan'ın, kaza haberini alır almaz İstanbul'a doğru yola çıktığı belirtildi.