Çanakkale şehitleri için mevlit okutuldu

Büyükçekmece Belediyesi ve Büyükçekmece Müftülüğü`nce organize edilen Çanakkale Şehitlerini Anma etkinliğinde şehitlerimiz için mevlit okundu

BÜYÜKÇEKMECE 17.03.2016 23:02:11 0
Çanakkale şehitleri için mevlit okutuldu

Büyükçekmece Belediyesi ve Büyükçekmece Müftülüğü`nce organize edilen Çanakkale Şehitlerini Anma etkinliğinde şehitlerimiz için mevlit okundu.

Katılım yoğundu 

Tepecik Nejat Uygur Kültür Merkezi`nde gerçekleştirilen mevlide Büyükçekmece Kaymakamı Mustafa Hulusi Arat ve Büyükçekmece Belediye Başkan Danışmanı Reşit Oral`da katıldı. Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği "Çanakkale Şehitlerini ve Tüm Şehitlerimizi Anma" etkinliğinde ülkemizin bölünmez bütünlüğü uğruna gözlerini kırpmadan canlarını veren kahraman şehitlerimiz için mevlit ve dualar okundu.

Saygı ve minnetle anıyoruz

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Çanakkale`yi geçilmez yapan başta Gazi Mustafa kemal Atatürk olmak üzere bu topraklarda vatan uğruna, bayrak uğruna canlarını veren bütün şehitlerimize Allah`tan rahmet dileyerek; "Çanakkale`yi geçilmez yapan aziz şehitlerimizi, ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden asker ve polisimiz rahmet ve minnetle anıyoruz. Ruhları şad olsun" ifadesini kullandı.