Çalık "Bu Pankartları Kim Yırttırıyor?"

CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık, partisine ait afiş ve pankartların zarar gördüğünü söyledi ve "bu iş karşı tarafın emeklerine saygı göstererek olur" dedi.

BEYLİKDÜZÜ 7.02.2019 18:32:01 0
Çalık

CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık seçim pankartlarına verilen zararın gün geçtikçe arttığını söyledi.

 

İBB Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun ve kendisinin yan yana olduğu pankartların yırtılarak tahrip edilmesi konusunda; nezaketi elden bırakmayacağını ve üslubunun hiçbir zaman kötüleşmeyeceğini her zaman dile getiren CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık "biz hizmetlerimizi anlatıyoruz, anlatmaya da devam ediyoruz. Bu iş pankartla bayrakla olmaz ve bu iş karşı tarafın emeklerine saygı göstererek olur" dedi.

Pankart ve afiş asarak destek veren gençlerin emeklerine de dikkat çeken Çalık “Ben arkadaşlarıma ‘Diğer partilerin emeklerine saygısızlık yapmayın’ talimatı veriyorum. Umarım karşı taraf da aynı siyasi nezaketi gösterir çünkü gece o soğukta insanlar elleri üşüyerek pankartlar asıyorlar. Kimsenin emeğine saygısızlık yapmayacağız ama esas olarak yapacağımız hizmetleri anlatacağız. Biz her siyasi görüşe ve onun çalışmasına saygı göstereceğiz, aynı saygıyı da bütün arkadaşlarımızdan bekliyorum” diyerek saygı ve hoşgörülü bir seçim olmasını diledi.