Çalık "Beylikdüzü Yeni Pazar Alanlarına Kavuşacak"

BEYLİKDÜZÜ 13.02.2019 16:32:33 0
Çalık

CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık yaptığı site ziyaretlerinde Barış Mahallesi vatandaşlarıyla buluştu. Vatandaşlar özellikle yeni bir pazar alanı istediklerini dile getirirken Belediye Başkan Adayı Çalık, bundan 30 yıl sonrasını düşündükleri bir vizyon ortaya koyduklarına dikkat çekerek yeni pazar alanlarının Beylikdüzü’ne kazandırılacağının müjdesini verdi.

 

Dört yılı aşkın dönemde Beylikdüzü’nün birçok sorununa dokunduklarını belirten Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık, yerel siyasetçilerin görevinin insanların yaşamını kolaylaştırmak ve güzel projelerle huzurlu bir kent bırakmak olduğunun altını çizdi. Barış Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Çalık, bundan 30 yıl sonrasını düşünerek ilerlediklerini belirterek, “Evlatlarımızın sorunlar yumağında hayatlarına devam etmesini istemem. Siyasette yapılan kavganın bizim çocuklarımıza, evlatlarımıza ve gençlerimize bir katkısı olduğunu düşünmüyorum.  Geçmişte yaşanan kavgaların bugünümüze hiçbir katkısı yok. O yüzden bu kardeşiniz hep geleceği konuşmaya gayret ediyor” dedi.

 

“Beylikdüzü’nde pazar sayısını artıracağız”

Barış Mahallesi Ada 90 Sitesi sakinlerinden gelen pazar talebine, sitenin yanında bir pazar alanı projesinin bitmek üzere olduğunu belirten Çalık, “Beylikdüzü’nde pazar sayısını artıracağız. Adnan Kahveci nüfusu şu an 90 bin ve bir tane pazar yetmiyor. O yüzden şu an bir pazar daha yapılıyor, hafriyatı alındı. Burada Barış Mahallesi’nde ve Yakuplu’da semt ölçeğinde bir pazar alanı olacak ve bu pazar alanı sizin bütün ihtiyaçlarınızı karşılayacak ondan hiçbir endişeniz olmasın. Bu iş hmekle, tecrübeyle, bilgiyle, kararlılık ve cesaretle olur. Seçildikten sonra da bize oy versin vermesin herkesin belediye başkanı olacağımın sözünü veriyorum. Bizim duygumuz hiçbir zaman değişmeyecek ve geldiğimiz yeri de unutmayacağız” ifadelerini kullandı.

Hobi bahçeleri okullarda filizlenecek

Hobi bahçelerinin sayısının artması yönünde vatandaşlardan gelen talepler içinse bu konuyu çok önemsediklerine dikkat çeken Çalık, “Beylikdüzü’nde umut meyve bahçemiz ve içerisinde hobi bahçelerimiz var. Evlatlarımız oraya gidip dalından meyve yiyebiliyor,