ÇALIK "SPORA VE SPORCUYA HER ZAMAN DESTEK OLACAĞIZ"

CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık, Beylikdüzüspor U15 takımının A grubu şampiyonluğunu Kavaklı Hasan Doğan Stadı' nda sporcularla birlikte kutladı.

BEYLİKDÜZÜ 19.02.2019 19:13:00 0
ÇALIK

CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık, 2018- 2019 sezonu U-15 A grubu şampiyonu Beylikdüzüspor’a kupa ve madalyalarını takdim etti. Kutlamalarda kulüp logosunun olduğu pastayı Beylikdüzüspor Kulüp Başkanı Metin Aydın, yönetim kadrosu ve sporcularla birlikte kesen Çalık, çocukluk yıllarında kalecilik geçmişi olduğunu belirterek o günleri kaleye geçerek gençlerle birlikte yad etti.

 

Çalık, “Spor ve sporcunun her daim yanında olacağım”

Törenin gerçekleştiği Kavaklı Hasan Doğan Stadını Beylikdüzü’ne kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Çalık, “Biz bu kenti spor ve sanatla buluşturmadan kentin duygusunu değiştiremeyiz. Evlatlarımızı kötü alışkanlıklardan spora, sanata ve bilime sevk etmemiz gerekiyor. Şu an evlatlarımıza çok güzel bir tesis kazandırdığımız için çok mutluyum. Benim yol arkadaşlarımın her birinin bu sürece çok önemli katkıları olmuştur. Elele omuz omuza güzel işler yapmak için yola çıkmış bir ekip olarak karşınızdayız” diyerek spora ve sporcuya desteklerinin her zaman katlanarak devam edeceğin vurguladı.

 

Aydın, “Mehmet Murat Çalık her zaman yanımızda oldu”

Beylikdüzüspor Kulüp Başkanı Metin Aydın takımı başarılarından dolayı kutlarken, “Bizim bir çizgimiz var. Her şey şampiyonluk değil. Gelen takımları ev sahibi gibi ağırlayacağımız kadar deplasmanlarda da bir misafire yakışır şekilde hareket edeceğiz. Ayrıca bizi bugüne kadar bir an olsun yalnız bırakmayan, her zaman yanımızda olan Sayın Mehmet Murat Çalık başkanımıza da çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.