Büyükçekmece`de "Kadının Adı Var

Büyükçekmece Belediyesi "Kadının Adı Var" isimli etkinliğe ev sahipliği yaptı

BÜYÜKÇEKMECE 2.11.2016 11:13:08 0
Büyükçekmece`de

Büyükçekmece Belediyesi "Kadının Adı Var" isimli etkinliğe ev sahipliği yaptı. Kişisel gelişim semineri niteliği taşıyan etkinlikte konuşmacı olarak Eğitmen ve Yönetim Danışmanı Banu Özkan Tozluyurt, İlişki ve Aile Terapisti Ebru Tuay Üzümcü, Spiker ve TV Programcısı Özge Uzun mikrofonu eline aldı.

Kadın ve erkeğe eşit, insana yakın!

Bilgi ve deneyimlerini dinleyicilere aktaran bu üç kadın, toplumdaki kadın erkek eşitsizliği üzerine yoğunlaşarak kendi yaşadıkları tecrübelerden nasıl ders çıkarttıklarını anlattı. "Kadın ve erkeğe eşit uzaklıkta, insana yakın gösteri" sloganıyla gerçekleştirilen etkinliğe Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün`ü temsilen Belediye Başkan Yardımcısı Başak Sancar katıldı.

"Başkanımız kadınlara çok değer veriyor"

Kadınların farkındalığını göstermek amacıyla gerçekleştirilen etkinliğe katılan Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Başak Sancar, "Sayın Başkanımız Dr. Hasan Akgün iş yoğunluğu nedeniyle bu güzel programa katılamadı fakat sizlere sevgi ve selamlarını yolladı. Bu üç güzel kadın kendi birikimlerini, kendi hayatlarına dair paylaşımlarını bizlere dakikalarca sundular. Ben çok keyif aldım. Başkanımız kadına çok değer veriyor. Bu tarz farkındalık yaratan projelere de her zaman ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyor. Ben şahsen çok şanslı olduğunu düşünüyorum. Çünkü bizim Belediyemizde, yüzde 50`si kadın olan bir müdürlük, yüzde 50`si de başkan yardımcısı olan bir yapımız var. Yani başkanımız kadınlara çok değer veriyor. Yani Büyükçekmece`de kadının adı var" şeklinde konuştu.