Büyükçekmece`de üst geçitlerde bakım çalışması

Büyükçekmece Belediyesi, D 100 Karayolu üzerindeki üst geçitlerde bakım onarım çalışması yapıyor.

BÜYÜKÇEKMECE 21.12.2016 13:22:01 0
Büyükçekmece`de  üst geçitlerde bakım çalışması

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Acil Yol Bakım ve Onarım ekipleri, halkın yoğun olarak kullandığı üst geçitlerin merdiven çıkış bölgeleri ve ayaklarında oluşan olumsuzlukları giderdi.

Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, D 100 Karayolu üzerinde bulunan üst geçitlerin çıkış ve iniş bölgeleri zemininde oluşan problemleri gidererek, kış mevsiminde vatandaşa sorun yaratmasının da önüne geçti.

Anında müdahale ediliyor

Fen İşleri Müdürlüğü Acil Yol Bakım ve Onarım Ekipleri, ilçe genelinde vatandaşlardan gelen uyarıları da dikkate alarak yol ve kaldırımlarda oluşan sorunlara anında müdahale ediyor.

Bu kapsamda Hürriyet Mahallesi Sümbül Sokak, Mimaroba Mahallesi Mustafa Kemal Bulvarı’ndaki olumsuzlar giderilirken, Kumburgaz As 1 Sokak’ta da asfalta onarım çalışması yapıldı.

“Halkımızın hizmetindeyiz”

Çalışmaları yakından takip eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, belediye ekiplerinin yaz kış demeden 7 gün 24 saat sistemiyle Büyükçekmece halkına hizmet için görev başında olduklarını belirterek, çalışmaların ilçe genelinde aralıksız olarak süreceğini ifade etti.