B.Çekmece Belediyesi kültür ve sanatta da Türkiye`nin en iyisi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nun katıldığı Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM) Belediyeler Buluşması ve Yerel Yönetimler ödül töreninde, Türkiye`nin en başarılı kültür - sanat festivali ödülüne "Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve sanat Fe

KÜLTÜR-SANAT 15.03.2016 17:33:01 0
B.Çekmece Belediyesi kültür ve sanatta da Türkiye`nin en iyisi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nun katıldığı Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM) Belediyeler Buluşması ve Yerel Yönetimler ödül töreninde, Türkiye`nin en başarılı kültür - sanat festivali ödülüne "Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve sanat Festivali" layık görüldü.

 

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Büyükçekmece Belediyesi`nin ödülünü Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün`ü temsilen CHP Grup Başkan Vekili Coşkun Tanış`a takdim etti.

 

122 belediye katıldı

 

SODEM`in iyi proje ve uygulamaların duyurulması, paylaşılması, belediye başkanları arasındaki ilişki ve iletişimin güçlendirilmesi, proje ve bilgi alışverişi gerçekleştirilmesi amacıyla düzenlenen belediyeler buluşması İzmir`in Seferihisar ilçesinde gerçekleşti.

122 belediyenin katıldığı toplantıya Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün yurtdışında bulunduğu için temsilen CHP Grup Başkanvekili Coşkun Tanış katıldı. Toplantıda üye belediyelerin özgün projelerinin tanıtılması,  başarılı belediye projelerinin teşvik edilmesi amaçlarıyla, SODEM Yerel Yönetim Ödüllerine hak kazanan belediyelerin ödülleri CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından verildi.  

 

Kılıçdaroğlu`ndan Başkan Akgün`e kutlama

 

Sosyal projeler, çevre, kentsel gelişim, tarım, sağlık, çocuk, sanat-kültür- turizm, bilim-tarih, spor, gençlik- eğitim, katılım ve yönetişim, bilgi iletişim, istihdam ve sokak hayvanları olmak üzere 14 ayrı temada en başarılı projelere verildi.

Kültür ve sanat alanında ise, bu yıl 17`incisi gerçekleştirilecek olan, 2 kez üst üste "Dünyanın En İyi Kültür ve Sanat Festivali" ödülüne layık görülen "Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali" layık görüldü. Büyükçekmece Belediyesi`nin ödülünü Coşkun Tanış`a takdim eden Kılıçdaroğlu, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve belediye çalışanlarını kutladı.