Büyükçekmece Belediyesi EMITT Fuarı`nda

Dünyanın en büyük, en saygın turizm fuarları arasında gösterilen EMITT Fuarı`na katılacak olan Büyükçekmece Belediyesi, kültür ve turizm projeleri ile fuara damgasını vurmaya hazırlanıyor

BÜYÜKÇEKMECE 27.01.2016 14:21:14 0
Büyükçekmece Belediyesi EMITT Fuarı`nda

Büyükçekmece Belediyesi, 28-31 Ocak tarihleri arasında 20`incisi gerçekleştirilecek olan dünyanın en büyük 5`inci turizm fuarı EMITT`e iddialı projelerle katılacak.

"EMITT önemli bir fırsat"

Kültür, sanat ve turizm projeleriyle öne çıkan Büyükçekmece Belediyesi, 28-31 Ocak tarihleri arasında 20. EMITT Fuarı`na katılarak, 12. salonda stand açacak. Fuara ilişkin olarak yürütülen çalışmaları bizzat yürüten Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece Belediyesi olarak önümüzdeki dönemlerde çok önemli turizm ve kültür projelerine imza atacağız. Projelerimizi tanıtmak ve dünyanın diğer ülkelerinin bu alandaki son çalışmalarını görebilmek açısından EMITT Fuarları`nı büyük avantaj olarak görüyoruz" dedi. 80 ülkenin katılması bekleniyor Büyükçekmece Belediyesi`nin fuara en iyi şekilde hazırlandığını kaydeden Başkan Akgün, "EMITT`e bu yıl 80 civarında ülkenin katılması bekleniyor. Turizm sektörünün profesyonellerinin yanı sıra sektör ile ilişkili kesimler bu fuarda buluşacak. Büyükçekmece tarihi, kültürel yapısı ve konumu itibariyle çok çeşitli turizm olanaklarına imkan sağlamaktadır. Bu anlamda da EMITT fuarı çok önemli bir işlev görüyor. Dünyadaki tüm gelişmeleri yakından takip eden, gelişmelerin dışında kalmayan yenilikçi bir belediyeyiz. Geçmiş yıllarda olduğu gibi, EMITT 2016 fuarında da hem Büyükçekmece`mizi, hem de Türkiye`mizi en iyi şekilde temsil edeceğiz" dedi.