B.Çekmece Belediye Meclisi 2015`in son toplantısını gerçekleştirdi

Büyükçekmece Belediye Meclisi, Aralık ayı ikinci oturumunu TÜYAP Kongre ve Fuar merkezi`nde Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün`ün başkanlığında gerçekleştirdi.

BÜYÜKÇEKMECE 9.12.2015 23:22:04 0
B.Çekmece Belediye Meclisi 2015`in son toplantısını gerçekleştirdi

İki gündem maddesi ile toplanan  meclisin kapanış bölümünde, CHP ve AK Parti grubu 2016 yılında da, Büyükçekmece halkına en iyi hizmeti verebilmek adına kararlılıkla çalışacaklarının mesajını verdiler.

İki  gündem maddesi görüşüldü

Aralık ayı 2. oturumunu gerçekleştiren Büyükçekmece Belediye Meclisi`nin birinci, gündem maddesi 5747 sayılı yasa hükümleri uyarınca Büyükçekmece ilçesine bağlanan Pınartepe Mahallesi`ndeki taşınmazların, Beylikdüzü Belediyesi ile paylaşımı konusu görüşüldü. Hukuk Komisyonu Raporu`nun okunmasının ardından gündem maddesi oy çokluğuyla kabul edildi.

Gündemin ikinci maddesi olan, Büyükçekmece ilçesi sınırları dahilinde "Maliye hazinesi adına tescilli bulunan" taşınmazlardan, planda kamu alanına ayrılmamış olanlar üzerinde, 31.12.2000 yılından yapılan binaların hak sahiplerine, 4706/4916 sayılı yasa ve yönetmelikler uyarınca satışı konusu da Hukuk Komisyonu raporu görüşü çerçevesinde değerlendirilerek oy birliğiyle karara bağlandı.

"Büyükçekmece için çalışacağız"

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından kısa bir konuşma yapan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 2015 yılının son meclis oturumunu gerçekleştirdiklerini hatırlatarak, Büyükçekmece halkına en iyi hizmeti verebilmek adına önemli katkılar sunan meclis grubuna teşekkür etti. Başkan Akgün, 2016 yılında aynı uyum ve kararlılık içinde Büyükçekmece`ye hizmet edileceğini sözlerine ekledi.

CHP Grup Başkanvekili Coşkun Tanış ve AK Parti Grup Başkanvekili Recep Erol`da, 2016 yılının ülkemiz ve Büyükçekmece için hayırlı olmasını dileyerek, Büyükçekmece`ye hizmet için çalışmalarınız kararlılıkla sürdüreceklerini ifade ettiler.