Büyükçekmece Avrupa`da çok farklı!

FIBA Europe Cup`ta Türkiye`yi temsil eden Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takımı, Bulgaristan`ın Rilski Sportist takımını 92-70 yenerek 3. maçında 2. galibiyetini aldı.

SPOR 3.11.2016 10:25:20 0
Büyükçekmece Avrupa`da çok farklı!

Demir İnşaat Büyükçekmece Kulüp Başkanı ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; "Türkiye`yi başarılı bir şekilde temsil eden takımımızı canı gönülden kutluyorum "dedi.

Büyükçekmece üstün olan taraftı Gazanfer Bilge Spor Salonu`ndaki karşılaşmanın ilk periyodunu 22-19 üstün geçen Demir İnşaat Büyükçekmece, soyunma odasına da 41-35 önde gitti. İkinci yarıya da fırtına gibi başlayan ve üçüncü çeyreği 73-48 önde tamamlayan mavi-beyazlı takım karşılaşmadan 92-70 galip ayrıldı. Demir İnşaat Büyükçekmece, Euro Cup`ta kendi evinde oynadığı 2 maçı da kazanarak H grubunda 2. sırada yer aldı.

Avrupa`nın en iyilerindeniz "Avrupa`da başarılı bir şekilde yolumuza devam ediyoruz" diyen Başkan Akgün; "FIBA Europe Cup`ın en güçlü takımlarındanız. İnanıyorum ki Avrupa da güzel sonuçlar alacağız. Bugünkü galibiyet ile takım oyunlarını, hocalarını ve tüm Büyükçekmecelileri kutluyorum`` dedi.