Büyükçekmece Yol Bakım Ekibi 7/24 Görevde

BÜYÜKÇEKMECE 13.02.2019 16:39:21 0
Büyükçekmece Yol Bakım Ekibi 7/24 Görevde

Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı Acil Yol Bakım ve Onarım ekipleri, anında müdahale edilmesi ve önlem alınması gereken çalışmalarıyla tüm ilçeyi mercek altına alıyor.

Büyükçekmece Belediyesi’nin en önemli ekiplerinden biri olan Acil Yol Bakım ve Onarım ekipleri 24 mahallenin tamamında tespit ettiği sorunları anında gideriyor. Vatandaşlardan gelen ihbarları da değerlendiren ekipler 7/24 nöbet sistemine dayalı hizmet veriyor. Yol tamiratından bakımına, asfalt onarımından tretuvar onarımına kadar birçok alanda çalışmalar gerçekleştiren ekipler, Büyükçekmece halkından büyük beğeni topluyor.

 

Anında müdahale ediliyor

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün talimatları doğrultusunda kurulan Acil Yol Bakım ve Onarım Ekibi olumsuz mevsim koşullarında ortaya çıkan yol problemlerine anında müdahale ediyor. Büyükçekmece’nin 24 mahallesinin tamamında çalışmalar yürüten ekipler, Büyükçekmece’nin kış şartlarından etkilenmemesi ve vatandaşların günlük hayatlarını kolaylaştırmak için gece gündüz demeden çalışıyor. Vatandaşlar yapılmasını istediği çalışmalar ve önerileri için, Büyükçekmece Belediyesi’nin numarası olan  (0212) 444 0 340’ı arayarak Çözüm Masasına başvurabilir.