Büyükçekmece`ye Dev Orkestra Geliyor

BÜYÜKÇEKMECE 28.01.2019 23:43:10 0
Büyükçekmece`ye Dev Orkestra Geliyor

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Yunanistan’ın Drama kentinden gelen kardeş şehir temsilcileri Constantine Garelas ve Kostas Dadoudis ile bir araya geldi.

Kültür ve sanat alanındaki aktivitelere bir yenisini daha ekleyen Başkan Dr. Hasan Akgün, Garelas ve Dadoudis ile görüşmelerinin ardından, 100 kişiden oluşan Selanik Devlet Senfoni Orktestrası’nın Nisan ayından Büyükçekmece’de 3 konser vereceğini açıkladı.  

“Sanata ve sanatçıya değer veren bir ilçeyiz”

Nisan ve Mayıs aylarında düzenlenecek konsere tüm Büyükçekmecelilerin davetli olduğunu söyleyen Başkan Dr. Hasan Akgün, “Büyükçekmece Belediyesi ile Yunanistan’ın Drama Belediyesi arasındaki kardeş şehir ilişkilerimizi kültürel ve sanatsal etkinliklerle daha da perçinleyeceğiz. Constantine Garelas ve Kostas Dadoudis ile yaptığımız öngörüşmede bahar aylarında gerçekleştireceğimiz bu anlamlı etkinliğin detaylarını konuştuk. Sanata ve sanatçıya değer veren bir ilçeyiz. Büyük Büyükçekmece halkımın yoğun katılım sağlayacağı bir konser olacağını düşünüyorum. Yunan ezgileriyle keyifli bir konser yaşayacağız” dedi.

Drama heyeti ile yapılan görüşmeye Kumburgaz eski Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Çorbacıoğlu da katıldı.