Büyükçekmece Önemli Bir Toplantıya Evsahipliği Yapıyor

47 ülkeden 120 delegeden oluşan Avrupa Konseyi Yerel Ve Bölgesel Yönetimler Kongresi İzleme Komitesi İstanbul` a geldi.

BÜYÜKÇEKMECE 27.06.2018 23:47:27 0
Büyükçekmece Önemli Bir Toplantıya Evsahipliği Yapıyor


Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi İzleme Komitesini ağırlayan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün, 28 Haziran Perşembe günü Büyükçekmece'de gerçekleşecek olan toplantı öncesinde ilçeye gelen İzleme Komitesi delegelerini ağırladı, konuklarına yeni yapılan Büyükçekmece Belediye binasını gezdirdi.


Başkan Dr.Hasan Akgün farklı birçok mimariden yararlanılarak inşa edilen Büyükçekmece Belediye binasını tanıttı, meclisin   toplantı yaptığı salonda konuklarını bilgilendirdi.

 

“Toplantıya ev sahipliği yapmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz"

"Türk misafirperverliğini, önce Türk insanının sıcaklığını htirip en iyi şekilde ağırlamaya çalışıyoruz” diyen ve toplantıya ev sahipliği yapmaktan dolayı mutluluk duyduklarını ifade eden Başkan Dr.Hasan Akgün, “ Büyükçekmece 27-29 Haziran 2018 tarihleri arasında önemli bir toplantıya ev sahipliği yapıyor. Ben 2001‘den beri Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Kongresi’nin Türk Milli Delegasyon üyesiyim.  Kongrenin 47 ülkeden, yerel ve bölgesel yöneticilerden ve Belediye Başkanlarından oluşan 120’ye yakın delegesini, 27-29 Haziran 2018 tarihleri arasında Büyükçekmece´de ağırlayacağız." şeklinde konuştu.