Büyükçekmece'nin Sultanları 1. Lig'de

2017-2018 sezonunda büyük başarılara imza atan Büyükçekmece Voleybol Akademisi Bayan Voleybol takımı Muğla' da düzenlenen Play Off Final Grupları sonunda Türkiye 1. Ligine yükselme başarısı elde etti.

BÜYÜKÇEKMECE 18.03.2018 08:39:00 0
Büyükçekmece

Büyükçekmece’nin sultanlarını ilk kutlayan kişi ise Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün oldu.

 

Play Off Final Grubu’nda 5 puan topladılar

 

Türkiye 2. Voleybol Ligi’nde Büyükçekmece’nin gururu olan, Büyükçekmece Bayan Voleybol Takımı, bu sezon 84 takım arasından ilk 16’ya girerek katılma hakkı elde ettiği Play Off karşılaşmalarında, 3 maçını da set vermeden kazanarak ilk 8 takım arasına girme başarısı göstermişti. Sultanlar, Play Off Final Grubu’nda da 5 puan toplayarak Türkiye 1. Voleybol Ligi’ne yükseldi.

 

İlk kutlama Başkan Akgün’den

 

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Play-off Final Grubu’nda 5 puan toplayarak 1. lige yükselen Büyükçekmece Voleybol Akademisi Kulüp Başkanı Ersel Yazıcı, takımının oyuncuları ile idari ve teknik heyeti kutladı. Başkan Akgün kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Öncelikle çok başarılı bir performans sergileyerek yıldızlaşan sporcularımızı; ardından teknik heyeti ve yönetim kadrosunu canı gönülden tebrik ediyor, bu gururu Büyükçekmece'mize yaşattıkları için kutluyorum.”

 

Yazıcı: Hedefe adım adım yürüdük…

 

Kulüp Başkanı ve Büyükçekmece Belediye Meclis Üyesi Ersel Yazıcı’da Sezon başından beri bu hedefe adım adım yürüdüklerini belirterek;  “Büyükçekmece’mizin gurur olan kızlarımıza, teknik heyetimize bizleri yalnız bırakmayan taraftarımıza ve her zaman yanımızda olan Büyükçekmece Belediye Başkanımız Sayın Dr Hasan Akgün’e, sponsorlarımıza ve yönetim kuruluna teşekkür ederim” açıklamasını yaptı.