Büyükçekmece Kayahan`ı Şarkılarıyla Andı

18. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali kapsamındaki konserlerde İpek Açar ve Suat Suna merhum sanatçı Kayahan`ın şarkılarını seslendirdi.

BÜYÜKÇEKMECE 4.08.2017 00:49:55 0
Büyükçekmece Kayahan`ı Şarkılarıyla Andı

 

Sanatçılar İpek Açar ve Suat Suna, İskender Paydaş Orkestrası eşliğinde, 2015 yılında kaybettiğimiz Türkiye’nin en çok sevilen besteci ve yorumcularından Kayahan’ın şarkılarını seslendirirken Kültürpark’ı dolduran binlerce kişi de sanatçılara eşlik etti..

 

Coşku da vardı  hüzün de  

Kültürpark Kemal Sunal Amfi Tiyatro’da gerçekleşen konserde zaman zaman duygusal anlarında yaşanırken, usta sanatçı Kayahan’ın birbirinden güzel şarkıları bazen coşturdu, bazen de hüzünlendirdi. 

 

40 kişilik Büyükçekmece Belediyesi Çocuk Korosu konserin son bölümünde İpek Açar ve Suat Suna ikilisine eşlik etti.Çocuk  korosu  “Bir Yıldız Eşliğinde Çocuk Sesleri” adlı konserde Kayahan şarkılarını seslendirmiş oldukça da başarılı olmuştu.

"Festivale renk kattınız"

 

Konser sonunda bir konuşma yapan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, merhum sanatçı Kayahan'ı bir kez daha  saygı ve özlemle andıklarını belirterek; “Festivalimize renk kattınız. Sevgili Suat Suna ve İpek Açar’a ve değerli müzisyen İskender Paydaş ve orkestrasına teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

Başkan Akgün ve Türkiye Halk Oyunları Federasyonu, Türk Folklor Kurumu ve Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali Komitesi Başkanı H. Gürhan Ozanoğlu, sanatçılara plaket ve çiçek takdim etti.