Büyükçekmece Fatih Erkoç`la Coştu

19. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali`nde Fatih Erkoç sahne aldı

BÜYÜKÇEKMECE 29.07.2018 02:10:01 0
Büyükçekmece Fatih Erkoç`la Coştu

Dünya Festivaller Birliği (CIOFF) nin altı kez dünyanın en iyi festivali seçtiği ve 19' uncusu düzenlenen Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali kortej yürüyüşünden sonra Fatih Erkoç konseriyle devam etti.

Yeğeni ve vokalisti Serra Erkoç ile birlikte Büyükçekmece Belediyesi yeni binası önünde vermiş olduğu konserde sanatçı Fatih Erkoç, seslendirmiş olduğu eski-yeni şarkılarıyla yerli yabancı herkesin beğenisini kazandı.

 

 

"Başkan Akgün' e Önümüzdeki Seçimlerde Oy Verin"

 "Ben Büyükçekmece'nin sözleşmeli bir sanatçısıyım" şeklinde bir espri yapan Fatih Erkoç , Başkan Hasan Akgün'ü çok başarılı bulduğunu söyledi. Yeni hizmet binasının muhteşem ve göz kamaştırıcı olduğunu da ifade eden sanatçı " Başkan Akgün' e önümüzdeki seçimlerde mutlaka oy verin, çünkü sizin başarılı bir Başkanınız var " dedi.

 


Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün, yapmış olduğu konuşmasında " Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nin bu yıl 19'uncusunu düzenledik, 19 yıldır dünyanın dört bir yanından kültür elçilerini Büyükçekmecemizde buluşturuyoruz. Festivalimiz yerli-yabancı herkes tarafından başarılı bulunuyor,  Büyükçekmece halkının, Büyükçekmece ailemin bu başarıda büyük rolü var, esas alkışı Büyükçekmeceliler, sizler hak etmektesiniz." dedi.

Başkan Akgün konuşmasından sonra Fatih Erkoç'a ilçenin sembolü olan minyatür Mimarsinan Köprüsü ile bir plaket  takdim etti ve orkestradaki sanatçılara da çeşitli hediyeler verdi.