Büyükçekmece`de İşgal Edilen Yerler Ağaçlandırılıyor

BÜYÜKÇEKMECE 31.01.2018 08:31:32 0
Büyükçekmece`de İşgal Edilen Yerler Ağaçlandırılıyor

Şehrin estetiğini bozacak hiçbir unsura izin vermeyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, işgal edilen alanlarda yıkım ve ağaçlandırma çalışması yapılması için ekiplerine talimat veriyor.

Son olarak, Muratçeşme Mahallesi E-5 karayolu üzerinde bulunan işgal altındaki alanı kaldıran belediye ekipleri, alanda ağaçlandırma çalışması gerçekleştirdi.

Alanda Ağaç Dikim Çalışması Yapıldı

Büyükçekmece Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince ağaç dikim çalışmalarına başlatılan alanda farklı türden altmış ağacın dikimi gerçekleştirildi. İşgal altına alınan bölgeleri tespit eden ve hemen harekete geçen ekipler, ağaçlandırma çalışması yaparak bölgeyi Büyükçekmece' ye kazandırdı.

Akgün: Şehrin estetiğini bozdurmayız

Şehrin estetiğini bozacak olan hiçbir uygulamaya izin vermediklerini belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Ekibim, Büyükçekmece’de işgal altına alınan alanların tespiti için çalışmalarını sürdürüyor. İşgal altına alındığını belirlediğimiz E-5 Karayolu üzerindeki alanı ağaçlandırdık. Görsel kirliliğin önlenmesinin yanı sıra bölgede ağaçlandırma çalışması yaparak Büyükçekmece’ye önemli bir kazanım sağladığımızı düşünüyorum. Büyükçekmece Belediyesi olarak bundan sonra da işgallere geçit vermeyeceğiz.’’