Büyükçekmece`de Haftanın 7 günü Sinema Keyfi

Büyükçekmece Belediyesi`nin açık hava sinema günleri bu yıl da Büyükçekmecelileri unutulmaz filmlerle buluşturuyor.

BÜYÜKÇEKMECE 10.08.2018 12:04:46 0
Büyükçekmece`de Haftanın 7 günü Sinema Keyfi

Mimaroba Büyük Atatürk Parkı’nda aileleriyle birlikte açık havada film izleme keyfi yaşayan sinemaseverler birbirinden özel filmi ücretsiz olarak ileme fırsatı buluyor.

30 Ağustos'a kadar devam edecek

Büyükçekmece Belediyesi’nce bu yılda sürdürülen açık hava sinema günleri haftanın 3 günü sinemaseverleri saat 21:30’da beyaz perde ile buluşturuyor. Sinema günleri 30 Ağustos akşamına kadar sürecek. 13 Ağustos Pazartesi Yunus Emre Aşkın Sesi, 14 Ağustos Salı Züğürt Ağa, 27 Ağustos Pazartesi Sarıkamış Çocukları, 28 Ağustos Salı Dağ 2, 30 Ağustos Perşembe günü ise Çanakkale Yolun Sonu filmleri sinemaseverlerle buluşacak

Büyükçekmece ailemizi bekliyoruz

Büyükçekmece ailesini açık hava yaz sinema günlerine davet eden Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Hafızalarda yer eden, unutulmaz ve severek izlenen sinema filmlerini bu yaz mevsiminde de sinema günleri kapsamında halkımızla buluşturuyoruz. Kültür ve sanata büyük ilgi gösteren Büyükçekmece ailemi yaz mevsimi boyunca yıldızların altında sinema keyfi yapmaya davet ediyorum. Büyükçekmece Belediyesi'nin sosyal medya hesaplarından açık hava yaz sinema günlerini takip edebilirsiniz" ifadesini kullandı.