Büyükçekmece daha modern bir alt geçide kavuştu

ARŞİV 30.03.2015 21:55:00 0
Büyükçekmece daha modern bir alt geçide kavuştu

Büyükçekmece ilçesi, 19 Mayıs Mahallesi Adnan Kahveci Caddesi'nde yer alan ve ilçenin iki yakasını birbirine bağlayan alt geçit önümüzdeki günlerde tamamlanacak.

 

Statik ömrü uzatıldı

 

Alt geçidin modernizasyonu kapsamında, geçidin cephesine dekoratif prekast paneller döşendi. Bu yolla geçidin demir donatı aksamı da dış etkilerden korunarak statik ömrünün uzatılması sağlanmış oldu. Yapılan çalışma kapsamında yaya geçidi olarak kullanılan yürüyüş alanları da yenilendi. Ayrıca geçidin rampaları da yeniden düzenlenerek engelli aracı kullanımı açısından da daha uygun hale getirildi. Önümüzdeki günlerde tamamlanacak olan çalışmaların ardından alt geçit estetik açıdan modern bir görünüme kavuşurken, teknik açıdan da daha güvenli bir hale gelecek.

 

Daha modern ve güvenli

 

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece' nin en çok kullanılan ve kentimizin iki yakasını birbirine bağlayan Adnan Kahveci Caddesi' ndeki alt geçit Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından yenilenerek modern bir çehreye kavuşturuldu. Çalışmalarda sona gelindi bir kaç gün sonra da tamamen tamamlanacak. Büyükçekmece' mize yakışan daha modern, daha kullanışlı bir alt geçit olarak halkımıza hizmet vermeyi sürdürecek" dedi.