Büyükçekmece Belediyesi Yaz Spor Okuluna Yoğun İlgi

Büyükçekmece Belediyesi Spor Akademisi Yaz Spor Okulları, bu yıl tam 10 branşta uzman antrenörler nezaretinde öğrencilere eğitim veriyor.

BÜYÜKÇEKMECE 14.08.2017 15:17:40 0
Büyükçekmece Belediyesi Yaz Spor Okuluna Yoğun İlgi

Futbol, voleybol, atletizm, okçuluk, kaleci eğitimi, güreş, bisiklet, tenis, satranç ve spora başlangıç branşlarında spor eğitimi alan 5 ila 15 yaş arası öğrenciler yeni eğitim öğretim yılına çok daha zinde girmeye hazırlanıyor.

 

27 Ağustos’ta sona erecek

 

Büyükçekmece Belediyesi Spor Akademisi bünyesinde açılan Yaz Spor Okulları, 4 Temmuz 2017’de spor eğitimlerine başladı. 27 Ağustos 2017’de sona erecek yaz spor okulunda konusunda uzman antrenörler nezaretinde eğitim veridl.  

 

Her bölgede spor

 

Yaz Spor Okulları eğitimleri Atatürk Spor Kompleksi, Mimarsinan Baba Hakkı Stadı, Güzelce Turgay Şeren Stadı, Celaliye Kemal Karasu Stadı ve Büyükçekmece Öğretmen Evi’nde düzenlenirken, ilçe geneline yayılan eğitim noktaları sayesinde Yaz Spor Okulu antrenman alanlarına ulaşım sorunları da ortadan kaldırıldı.

 

“Sporda da örnek şehir olacağız”

 

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; "Büyükçekmece, sporda da örnek bir şehir olacak. Bunun içinde spor altyapımıza ve geleceğimiz olan öğrencilerimize yatırım yapıyoruz. Yaz Spor Okulları’na devam eden öğrenciler hem kötü alışkanlıklardan uzak kalıyor, hem de sağlıklı bireyler olarak geleceğe güvenle bakıyor. Yaz spor okulu döneminde ilgi duydukları spor branşlarında yetenekli olduğunu tespit ettiğimiz öğrencilerimizin o spor dalında başarılı bir sporcu, bir şampiyon olarak yetişmesi içinde her türlü imkanı sağlayacağız” dedi.