Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün Cemevinde

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Cemevi`nde düzenlenen kahvaltı programına katıldı

BÜYÜKÇEKMECE 2.02.2016 09:31:58 0
Büyükçekmece Belediye Başkanı  Akgün Cemevinde

Akgün: Birlik ve Beraberliğimizi Bozamazlar Türkiye'nin birlik ve beraberliği en fazla ihtiyaç duyduğu günlerden geçtiğini belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; "Bizi ayrıştırmayı, bölmeyi asla başaramazlar. Yeter ki biz birlik ve beraberliğimizi koruyalım. Birbirimize sıkı sıkıya sarılalım" ifadesini kullandı.

 

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Cemevi'nde düzenlenen kahvaltı programına katıldı. "Çok Faydalı Bir İş Yaptık" Büyükçekmece Cemevi'inde Salı günleri gerçekleştirilen geleneksel kahvaltı programında Alevi vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Akgün, "Büyükçekmece Cemevi'nde Salı günleri yapılan geleneksel kahvaltıda sizlerle bir arada olmaktan dolayı son derece mutluyuz. Büyükçekmece'deki Alevi vatandaşlarımızın cemevi eksiğini gidererek Türkiye'nin en özel cemevlerinden birini yaptık. Bugün baktığımızda bölgemizde bir cemevinin ne denli ihtiyaç duyulduğunu görüyoruz. Yaptığımız hizmetin ne kadar yararlı olduğunu gördük. Burada her daim anlarla bir arada olmanın huzurunu yaşadık" dedi.

Belediye Meclis üyelerinin de yer aldığı kahvaltılı program sonrası hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Akgün, bu birlik ve beraberlik hiçbir zaman bozulmayacak" şeklinde konuştu.