Büyükçekmece 2.Kitap Günleri Sona Erdi

İstanbul?da düzenlenen kitap günleri arasında en kapsamlısı olan ?Büyükçekmece Belediyesi 2?inci Kitap Günleri? bu yıl sona erdi.

BÜYÜKÇEKMECE 10.09.2018 19:10:29 0
Büyükçekmece  2.Kitap Günleri Sona Erdi

Kapılarını 3’üncü kez kitapseverlere açacağını belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Türkiye’nin en değerli yazarlarını bu yıl kitap günlerimizde ağırladık. Okurlarıyla buluşan yazarlarımızın her biri eşsiz söyleşiler gerçekleştirerek ufkumuzu aydınlattı. Kitap günlerinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Türkiye’nin önde gelen yazarları Büyükçekmece’deydi

31 yayınevi ve 3 sahafın yer aldığı kitap günlerinde Emre Kongar, Cemal Canpolat, Mustafa Balbay, Hanefi Avcı, Ayşenur Arslan, Cem Mumcu, Saygı Öztürk, İlyas Salman gibi Türkiye’nin önde gelen yazarları okurlarıyla Büyükçekmece’de bir araya geldi.

9 gün boyunca süren kitap günlerinde söyleşi ve imza günleri dışında düzenlenen karikatür ve yazarlık atölyesi, pandomim, salsa, tango, jazz gecesi ve trio müzik şöleni gibi etkinlikler de her güne ayrı bir renk kattı.

Kitap Günleri Koordinatörü ve Büyükçekmece Belediye Başkan Danışmanı tarihçi – yazar Sacide Bolcan’ın moderatörlüğünde gerçekleşen söyleşiler vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Kültür, sanat ve edebiyatla dolu 9 günün ardından sona eren kitap Büyükçekmece Belediyesi 2’inci Kitap Günleri önümüzdeki yıl da kapılarını kitapseverlere açacak.