Büyükçekmece - Büyükada Seferleri Başladı

TURYOL S.S. Turizm ve Yolcu Deniz Taşıyıcılar Kooperatifi, her yıl düzenlediği Büyükçekmece - Büyükada seferlerini geçtiğimiz günlerde başlattı.

BÜYÜKÇEKMECE 28.06.2017 16:32:00 0
Büyükçekmece - Büyükada Seferleri Başladı

Büyükçekmece Belediyesi ve TURYOL güvencesi ile Salı, Perşembe, Cumartesi ve Pazar günleri olmak üzere düşünülen Büyükçekmece - Büyükada seferleri, sabahleyin saat 09.00 da Mimarsinan İskelesi'nden yapılacak. Büyükada'dan Büyükçekmece'ye dönüş saati ise 17.30 olarak belirlendi. Hizmetlerden Büyükada'ya gidiş dönüş için tam 20, öğrenci 15 TL ödeyerek yararlanabilecek.

  

BÜYÜKÇEKMECE'DEN MEHTAP TURU DA BAŞLADI

?TURYOL geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi, Büyükçekmece'de MEHTAP turlarına da başladı. Vatandaşlarımız Albatros sahilinden her gün saat 22.30 da başlayan MEHTAP turlarına 15 TL ödeyerek katılabilecek.

Ayrıca vatandaşlarımız,  0 530 592 83 67 nolu telefonu arayıp Mimarsinan TURYOL yetkilisi Salim Özübek'ten seferler hakkında bilgi alabilirler.

 

 

Başkan Akgün "Bölge halkına hayırlı olsun”

 

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece – Büyükada vapur seferlerinin Ramazan Bayramı’nın birinci gününde başladığını hatırlatarak; “Büyükçekmece ve bölge halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” ifadesini kullandı.