Bitmeyen Yol Çalışmaları Tepkilere Yol Açıyor

Beylikdüzü` nün en önemli ana arterlerinden biri olan Atatürk Bulvarı ve ilçenin farklı noktalarında aylardır sürdürülen alt yapı ve yol yapım çalışmaları vatandaşları bezdirdi.

BEYLİKDÜZÜ 4.02.2021 13:58:04 0
Bitmeyen Yol Çalışmaları Tepkilere Yol Açıyor

Geçtiğimiz yıl Beylikdüzü Belediyesi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi' nin Atatürk Bulvarı'nda başlattığı trafik ve yol düzenleme çalışmalarının ağır aksak devam etmesi vatandaşları bezdiriyor.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık çalışmaların başladığı 2020 yılı Haziran ayında konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada  " Beylikdüzü' nde trafik sorununu çözmek amacıyla Bizimkent yan yolu da kapsayacak şekilde hayata geçirilen çalışmalar, dört ay sürecek ve bulvar üzerindeki trafik sorununu çözecek." demişti.

Ancak çalışmalara başlanan tarihten bu yana 7,5 ay gibi bir süre geçmesine rağmen, Atatürk Bulvarı ile ilçenin çeşitli noktalarında yapılan çalışmaların oldukça yavaş bir şekilde ilerlemesi vatandaşların tepkisine yol açmakta. 

Bazı vatandaşlar yol çalışmalarında yaşanan sıkıntıların normal olduğunu ifade ederken bazıları da "şehir plancısı Başkanımız şehir planlama konusunda uzman diyoruz ama çalışmalar plansız biçimde yapılmakta" derken bir vatandaş "ben başkan olsam bir yolu kullanılır hale getirir sonra da başka bir yere el atarım ama ilçede her cadde ya da sokakta çalışma yapılıyor, daha doğrusu çalışma görüntüsü var. Bir an önce bitirilmesi gerekir" dedi.