Bilgen Öniz Kütükoğlu' nun Kaleminden "Mevzu Derin" Yayınlandı

Gazeteci-yazar Bilgen Öniz Kütükoğlu’nun, öykü türüne yakın bir anlatımla, günce titizliği ile yazılmış eseri Mevzu Derin, geçtiğimiz günlerde okuyucuyla buluştu.

2.06.2021 20:09:00 0
Bilgen Öniz Kütükoğlu

Bilgen Öniz Kütükoğlu’nun kaleminden derin bir mevzu;

"İnsan her türlü mücadeleden vazgeçebilir ama evladı için verdiği mücadeleden asla”

 

Gazeteci-yazar Bilgen Öniz Kütükoğlu’nun, öykü türüne yakın bir anlatımla, günce titizliği ile yazılmış eseri Mevzu Derin, geçtiğimiz günlerde okuyucuyla buluştu.

 

Yazarın kızıyla yaşadığı serüvende, gücüne hayran bırakan bir anlatımla okuru bambaşka bir dünyaya davet eden Mevzu Derin, Yazardan Direkt Yayınevi’nden yayımlandı.

 

Günümüzün en büyük sorunlarından birinin empati yoksunluğu olduğuna dikkat çeken Bilgen Öniz Kütükoğlu, Mevzu Derin kitabıyla sevgi, umut ve fedakârlığa dair unutulmaz bir hikâye anlatıyor ve okuyucuyu bu duygular üzerine empati yapmaya davet ediyor. Yazar, aynı zamanda empati oluşturmak amacıyla pek çok sosyal sorumluluk projesine de öncülük ediyor.

 

Bu, Derin Bir Anne-Kız Hikâyesi 

Hayatın; ne kadar yorucu olursa olsun, her anıyla yaşamaya değer olduğunu anlatan bir anne - kız masalı Mevzu Derin. Gazeteci, yazar Bilgen Öniz Kütükoğlu kaleminin, güçlü sesinden dinlenecek bu anlatıda her şeye rağmen umudun parıltısı saklı. Yarına, umut dolu bir gün gözüyle bakabilen ve yolunun uzunluğuna rağmen tüy gibi hafif adımlarla hayatı güzelleştiren bu “derin” mevzuda herkes, kendini ve yaşamını bir kez daha keşfedecek.

“Şimdi her şey çok daha iyi. Düştük, düştük kalktık ama hiç havlu atmadık. Diyorum ya artık biraz daha durulduk. Bunu yola daha enerjik devam etmek için yaptık. Ruh halimi sorarsanız; çok dayak yemiş bir şampiyon gibiyim.”

 

Yazar Hakkında

1984 yılında Kütahya’da doğan Bilgen Öniz Kütükoğlu lisansını ekonomi üzerine tamamlamıştır.

Eğitim hayatına reklamcılık, spikerlik, proje yönetimi ve iletişim eğitmenliği gibi pek çok alanda eğitimler alarak devam eden Bilgen Öniz Kütükoğlu, bir süre haber spikerliği ve editörlüğü yapmış, TV programları hazırlayıp sunmuştur. Yazar ayrıca pek çok sivil toplum kuruluşunda gönüllü danışmanlık ve proje yöneticiliği yapmıştır.

Meslek hayatına bağımsız gazeteci ve yazar olarak devam etmektedir.