BEYLİKDÜZÜ`NDE İHTİYAÇ SAHİPLERİNE 4,5 TON KURBAN BAĞIŞI

Kurban Bayramı boyunca Beylikdüzü Belediyesi, hayırsever vatandaşların bağışlamak istedikleri kurbanları ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak bir Kurban Bağış Noktası kurdu.

BEYLİKDÜZÜ 19.09.2016 19:30:08 0
BEYLİKDÜZÜ`NDE İHTİYAÇ SAHİPLERİNE 4,5 TON KURBAN BAĞIŞI

Bu hizmet aracılığıyla yaklaşık bin 500 aileye 4,5 ton et dağıtıldı.

Beylikdüzü Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, sosyal inceleme sonucu tespit edilmiş ihtiyaç sahibi ailelere bayramda kurban eti ulaştırmak için hayırsever vatandaşların bağışlarını yapabilecekleri bir kurban bağış noktası oluşturdu.

Sosyal sorumluluk bilinci ile başlatılan kampanyada bağışlanan kurbanları, ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Beylikdüzü Belediyesi, yaklaşık bin 500 aileye 4,5 ton kurban eti teslim etti. Maddi sıkıntılar sebebiyle kurban kesemeyen ailelere de bu uygulama sayesinde manevi bir ortam sağlandı.Ortalama olarak her aileye 3 kilo et verilmiş oldu. Kurban Bayramı’nın paylaşma ve dayanışma mesajları içerdiğini belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Bereket dolu bir bayram yaşadık. Ne mutlu ki gönüllü ve duyarlı vatandaşlarımız var. Onların yardımseverliği ihtiyaç sahiplerine fayda sundu. Bağışçı olmak yardımı alana da, yardımı verene de harika bir enerji katıyor. Çorbada tuzu bulunan herkese teşekkür ediyorum. Hayırlı işlerde daima el ele vermek dileği ile.” diye konuştu.