BEYLİKDÜZÜ YÜZME KULÜBÜ AÇILDI

Uzun süredir Beylikdüzü’nde çalışmalarını sürdüren Beylikdüzü Yüzme Kulübü, Beylikdüzü Belediyesi desteği ile bir tesise kavuştu.

SPOR 23.03.2017 15:43:41 0
BEYLİKDÜZÜ YÜZME KULÜBÜ AÇILDI
Gürpınar Aşık Veysel Güzel Sanatlar Lisesi yanında yer alan ve rehabilite edilerek kulübe tahsis edilen tesisin açılışını Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptı. 
 
Bünyesinde Avrupa Şampiyonu sporcuların da yer aldığı Beylikdüzü Yüzme Kulübü antrenmanlarını yapacağı tesisine kavuştu. Gürpınar Aşık Veysel Güzel Sanatlar Lisesi yanında yer alan ve rehabilite edilen yarı olimpik havuz Beylikdüzü Yüzme Kulübü’ne tahsis edildi. Üzeri açılır-kapanır olarak yapılan yüzme havuzunun açılışını Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptı. 

İmamoğlu; “Spor İşleri Müdürlüğü her alanda hizmet veriyor.”
 
Kulübe başarılar dileyen Başkan Ekrem İmamoğlu, “Kurduğumuz Spor İşleri Müdürlüğü sayesinde ilçemizde çok farklı alanlarda spor faaliyetleri yapılıyor; ancak ben yüzmeyi her zaman farklı bir yere koyuyorum. Özellikle çocukların bedensel ve zihinsel gelişimi için etkili olan yüzme dünya çapında da itibarlı bir spor dalı. Yüzme kulübüne tahsis edilen bu tesis ilçemize hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.
 
2002 yılından beri Beylikdüzü’nde çalışmalarını sürdüren kulübe rehabilite edilerek tahsis edilen yarı olimpik yüzme havuzunun açılışında Gürpınar Aşık Veysel Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri mini bir konser verdi. Açılışta Beylikdüzü Belediye 1. Başkan Vekili Ömer Şatır, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları da hazır bulundu. Açılış Beylikdüzü Yüzme Kulübü üyelerinin gerçekleştirdiği performanslar ile son buldu. 

Tesiste hidroterapi tedavisi de verilecek
 
Tesiste Beylikdüzü Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü aracılığı ile yapılan yaz-kış spor okulları hizmeti ücretsiz verilecek. Ayrıca; Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün hizmeti olarak uygulamada olan hidroterapi tedavisi de bu tesiste doktor tarafından önerilen vatandaşlara, uzman yardımı ile verilecek.