BEYLİKDÜZÜ BU YIL DA MANTIYA DOYDU

Beylikdüzü Belediyesi ve İstanbul Kayseri İli ve İlçeleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İSTKAYDER) işbirliğiyle bu yıl 3.Geleneksel Mantı Festivali yapıldı

BEYLİKDÜZÜ 6.11.2016 18:25:48 0
BEYLİKDÜZÜ BU YIL DA MANTIYA DOYDU

Beylikdüzü Belediyesi ve İstanbul Kayseri İli ve İlçeleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İSTKAYDER) işbirliğiyle bu yıl 3.’sü Yakuplu Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen “Geleneksel Mantı Festivali” nde binlerce kişiye mantı ikram edildi.

Festivale ev sahipliği yapan Beylikdüzü Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu 1. Başkan Vekili Ömer Şatır, TÜMKAYDER Başkanı Fatih Doğan ve İSTKAYDER Başkanı Fikret Şahin ile birlikte davetlilere Kayseri`nin meşhur mantısını ikram etti.

Kayserililer Çok Zekidir”

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 1. Başkan Vekili Ömer Şatır, ilçe protokolü, dernek yöneticileri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı etkinlikte yenen mantıların ardından Kuran-ı Kerim Tilaveti okundu.

Dört bin kişiye mantı ikramının yapıldığı belirtilen festivalde bir konuşma yapan Beylikdüzü Belediyesi Başkanı İmamoğlu yaptığı konuşmada “Ülkenin sıkıntılı dönemlerinde daha fazla birlikte, kol kola olmalıyız. Bunu herkese göstermeliyiz.Biz büyük şehirlerin kişileri birbirinden uzaklaştırmasına karşı gelmek için bu tür etkinliklerde her zaman buluşalım.” dedi.

Beylikdüzü Belediye Başkan Vekili Ömer Şatır ise, “Bu etkinlik umarım daha uzun yıllar devam edecek ve biz uzun yıllar böyle lezzetle buluşmaya devam edeceğiz. Sayımız katlanarak artıyor. Gelen herkese teşekkür ederim.” dedi.