BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ SAĞLIĞINIZ İÇİN EVİNİZE GELİYOR

Sağlıkla ilgili birçok çalışma yürüten Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, onlarca başlık altında hizmetlerine devam ediyor.

BEYLİKDÜZÜ 25.03.2016 14:34:01 0
BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ SAĞLIĞINIZ İÇİN EVİNİZE GELİYOR

Geniş kapsamı olan ve fazlaca işlemi içinde barındıran “Evde Bakım Hizmeti” de binlerce vatandaşın derdine derman oluyor. Kan alma işleminden serum takmaya, pansumandan muayeneye işlemlerden talep eden tüm vatandaşlar yararlanıyor.

Beylikdüzü’nde sağlık sorun olmaktan çıktı. Beylikdüzü Sağlık İşleri Müdürlüğü, vatandaşlara kolaylık sağlamak amacıyla onlarca hizmeti hanelerin içine kadar getiriyor. Doktor ve hemşirelerle ilçe içerisinde yaşayan yatağa bağlımlı, yaşlı, kimsesiz, sosyal güvencesi olmayan, yoksul, bakıma muhtaç, diyaliz, kanser hastası gibi vatandaşlara “Evde Bakım Hizmeti” veren müdürlük ekipleri, 9 bine yakın vatandaşın hizmet kapsamında işlemlerini gerçekleştirdi.

Onlarca Hizmet Bir Telefon Kadar Uzakta

Yatağa bağımlı vatandaşlara evde doktor muayenesi, serum takma, kan alma,enjeksiyon, pansuman, tansiyon, kolestrol, açlık kan şekeri ölçümü gibi işlemleri yapan ekipler, aynı zamanda hastayla ilgilenen yakınlarına hasta başı eğitimi de veriyor. Kan alma, enjeksiyon ve serum işlemleri daha kontrollü gitmesi açısından kişinin doktorunun yazdığı reçete doğrultusunda gerçekleştiriliyor. İşlemlerden yararlanmak isteyen vatandaşların 444-09-39 numaralı hat üzerinden bir gün öncesinden randevu almaları da, hizmetin hızlıca ulaşması açısından büyük önem taşıyor.