BEYLİKDÜZÜ AYDINLANIYOR

Beylikdüzü'nde elektrik sorunlarına geçit verilmiyor.

BEYLİKDÜZÜ 1.12.2015 17:51:13 0
BEYLİKDÜZÜ AYDINLANIYOR

İlçe çapında tespitlerini düzenli bir biçimde yapan Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Elektrik Aydınlatma Bürosu, 2015 yılı boyunca toplam 120 elektrik direğini gerekli yerlere yerleştirirken, lambalara ise 134 adet yeni armatür taktı. Belediye ekipleri, hızla dönüşen Beylikdüzü’nde son bir yılda internet ve telefon aracılığı ile gelen 446 adet şikayet ve sorunu ise çözüme kavuşturdu.

Hiçbir talep ve şikayetin çözümsüz kalmadığı Beylikdüzü’nde, Beylikdüzü Belediyesi ekipleri, vatandaşların memnuniyeti için çaba gösteriyor. İlçenin en önemli ve elzem konularından biri olan “aydınlatma” ile ilgili atağa kalkan Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Elektrik Aydınlatma Bürosu ekipleri, Beylikdüzü’nde karanlık bir yerin kalmaması için yıl boyunca tam 120 adet elektrik direğini ihtiyacı olan bölgelere dikti, 134 armatür takıldı.

Anında Çözüm Geliyor

Elektrik Bürosu Ekipleri, ayrıca Beylikdüzü genelinde 2015 yılından bugüne kadar vatandaşlardan internet ve telefon aracılığı ile gelen 446 adet şikayet ve sorunu çözümsüz bırakmadı. Birçok cadde ve sokakta da yeni aydınlatma çalışmaları yaparak vatandaşların hizmetine sundu. Örnek olarak Erenler, Eylül, Aksoy, Ihlamur, Fedakar, Onur, Kışla, Sümer ve Vatan Caddeleri ile İlim, Hidayet, Elman, Delta, 152 ve 208. Sokaklara direk ve armatürler kazandırıldı. Bununla birlikte bölge genelinde direk arızaları giderildi,  yeni enerji hattı çekildi, yeni pano yapıldı, park ve bahçelerde aydınlatma yapıldı ve vatandaşların elektrik ile olan sorunları çözüldü.