Beylikdüzü Zabıtalarından Yoğun Denetim

Vatandaşların kaliteli hizmeti gönül rahatlığıyla alabilmesi için Beylikdüzü Belediyesi Ramazan ayında denetimleri sıklaştırdı.

BEYLİKDÜZÜ 1.06.2017 12:36:54 0
Beylikdüzü Zabıtalarından Yoğun Denetim

Zabıta Müdürlüğü’nden yetkililerinin yanında Başkan Yardımcısı Fatma Hoşgöz’ün de katıldığı denetimlerde ruhsat ve hijyen kontrollerinin yanı sıra esnafla sohbetler de gerçekleşti. 

 

Beylikdüzü genelinde belirli periyodlarla gerçekleşen ruhsat ve hijyen denetimleri Ramazan ayında hız kazandı. Beylikdüzü Belediyesi Zabıta Müdürü Atila Uysal ve müdürlük yetkililerinin yaptığı denetimlere, Başkan Yardımcısı Fatma Hoşgöz de katıldı. Denetimler sonucu tespit edilen sorunlar Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’ne ve İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne bildirildi. 

 

Yapılan denetimlerde esnafla sohbet eden Fatma Hoşgöz, vatandaşın kaliteli hizmet aldığından emin olabilmesi için üçüncü bir göz olarak çalıştıklarını dile getirdi. Hoşgöz, “5393 Sayılı Kanunun Belediyelere verdiği yetkilerle bu denetimleri gerçekleştiriyoruz. Belirli periyodlarla işletmeler ziyaret edilerek denetimler devam edecek. Vatandaş da gönül rahatlığıyla bu noktalardan alışverişlerini yapabilecek.” dedi.