BEYLİKDÜZÜ` NÜ ÇOCUKLARIN HAYALİNDEKİ KENT YAPACAĞIZ

ARŞİV 9.04.2014 20:33:00 0
BEYLİKDÜZÜ` NÜ ÇOCUKLARIN HAYALİNDEKİ KENT YAPACAĞIZ

Belediye Başkanı seçilmesinin ardından kendisini tebrik için ziyaretine gelmek isteyen onlarca vatandaşla her gün makamında buluşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, gelen her vatandaşı makamının kapısında karşıladı. Kendisine takdim edilen çeşitli hediyelerle renkli anların yaşandığı ziyaretlerde vatandaşlarla yakından ilgilenen Belediye Başkanı İmamoğlu, bir yandan da kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenlerle anı fotoğrafı çektirdi.

 

Ziyaretler sırasında kendisine bir çocuğun hediye ettiği Beylikdüzü hayalini anlatan maket hediyeden çok etkilenen Başkan Ekrem İmamoğlu, "Minik Cansu bize Beylikdüzü hayalini getirdi. Bu değerli hediyesiyle tüm yorgunluğumu unuttum. Hayalimiz tam da Cansu' nun maketinde anlattığı gibi Beylikdüzü'nü çocuklarımızın hayallerindeki kent yapabilmek' dedi.

 

"Beylikdüzü için birlikte üreteceğiz"

 

Beylikdüzü' nde hiçbir zaman makam odasında oturan bir başkan olmayacağını ifade eden Başkan Ekrem İmamoğlu, tebrik ziyaretlerinin sona ermesinin ardından sahada vatandaşın yanında olmaya devam edeceklerini, Beylikdüzü için birlikte üreteceklerini kaydetti. Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ziyaretler boyunca vatandaşların yanı sıra birçok sivil toplum kuruluşu ve hemşehri, iş dünyası gibi çeşitli grupları da makamında misafir ederek tebrik ve başarı dileklerini kabul etti.