Beylikdüzü`nde Yaşlılara Sağlık Hizmeti Evlerde Olacak

İhtiyaç sahibi vatandaşlara ev ortamında sağlık hizmeti veren Beylikdüzü Belediyesi, yaşlı ve yatağa bağımlı hastaların evinde tedavi görmesini sağlıyor.

ARŞİV 3.07.2014 03:43:27 0
Beylikdüzü`nde Yaşlılara Sağlık Hizmeti Evlerde Olacak

Beylikdüzü Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan sağlık hizmetiyle, hastaların ev içerisinde günlük bakımlarının yapılmasının kendileri için de kolaylık olduğunu belirten yetkililer, "Bu uygulamayla hastaları kontrol altında tutabilmemiz de kolaylaşıyor"dedi.

 

Randevuyla Sağlık Evinize Geliyor

Evde sağlık hizmeti kapsamında hastalara reçetelerine bağlı kalarak kan alma, serum takma, şeker ve tansiyon ölçümü, iğne, pansuman gibi hemşire hizmeti uygulandıklarını belirten yetkililer, evde tedavi uygulamasının hastalara Çağrı Merkezi, Beyaz Masa ve Sosyal Medya üzerinden gönderilen talepler doğrultusunda randevu verilerek gerçekleştirildiği bilgisini verdi.

 

Vatandaşımıza çözüm olmak bizim önceliğimiz

Sağlıklı yaşamın ve sağlığın önemine vurgu yapan Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Emel Turan ise, "Herhangi bir nedenden dolayı evinden çıkamayacak durumda olan hastalar var. Çalışmalarımızı daha kapsamlı sürdüreceğiz. Vatandaşlarımızın sağlık ve bakım ihtiyaçlarına çözüm olmak bizim önceliğimiz" diye konuştu. 

 

Evde sağlık hizmeti, hafta içi 08:30- 17:00 saatleri arasında veriliyor. İhtiyaç sahibi hastalar, Aile Hekimi'nin yönlendirmesinin yanında Beylikdüzü Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne ulaşabilecekleri, 444 09 39 (Ücretsiz) numaradan Çağrı Merkezi'ni arayarak, sosyal medya üzerinden talebini ileterek ya da Beyaz Masa'ya başvurarak yardım alabiliyorlar.