BEYLİKDÜZÜ' NDE YILIN SON AYI SANAT DOLU GEÇECEK

İstanbul'un kültür sanat hayatına yepyeni bir soluk getiren Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi (BAKSM) nde 2018 yılına sanat dolu günlerle veda ediliyor.

BEYLİKDÜZÜ 7.12.2018 19:23:00 0
BEYLİKDÜZÜ

Yenilenmiş haliyle İstanbullular’a kapılarını açan Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi, tiyatro ve müzik dünyasının yıldızlarını ağırlamaya devam ediyor; sanatseverleri Aralık ayında dopdolu bir program bekliyor. Aralık ayı programında Hüsnü Arkan, Tolga Sağ, Cengiz Özkan, Muharrem Temiz gibi müzisyenler ile tiyatronun duayenlerinden Selçuk Yöntem, Genco Erkal, Rutkay Aziz, Taner Barlas ve Erdal Özyağcılar isimleri öne çıkıyor.

 

Tiyatronun Duayen İsimleri Beylikdüzü’nde

 

BAKSM Beylikdüzü Sahnesi’nde, Aralık ayı boyunca tiyatro dünyasının usta isimleri, tiyatro severlere büyülü anlar yaşatacak. Aralık ayının ilk etkinliğinde 8 Aralık Cumartesi günü Ayşenil Şamlıoğlu’nun yönettiği, Selçuk Yöntem’in oynadığı ‘Benim Adım Feuerbach’ seyirciyle buluşacak. 15 Aralık’ta sahnelenecek. 1984 adlı oyunda, Rutkay Aziz ve Taner Barlas tiyatro severlerin karşısında olacak. 16 Aralık’ta O Gece adlı oyunda, Şencan Güleryüz ve Tolga Güleç gibi sevilen oyuncular tiyatroseverlerin karşısında olacak.  21 Aralık’ta “Merhaba” adlı oyunla Genco Erkal muhteşem performansıyla seyirciyi büyüleyecek. 22 Aralık’ta sahnelenecek Kral adlı oyunda, Erdal ve Güzin Özyağcılar’ın performansı izleyicileri çok güldürecek. 23 Aralık’ta ise Esmeralda isimli çingene kızına aşık üç adamın hikayesini sahneye taşıyan Notre Dame De Paris isimli oyun tiyatroseverlerle buluşacak.

 

Müzik Dünyasının Yıldızları BAKSM’de

 

BAKSM Beylikdüzü Sahnesi, Aralık ayı boyunca müzik dünyasının ünlü isimlerine ev sahipliği yapacak. 9 Aralık Pazar günü, Hüsnü Arkan müzikseverlere tadına doyulmaz bir konser verecek. 14 Aralık’ta 3 Nefes Konser Programı’nda Tolga Sağ, Cengiz Özkan ve Muharrem Temiz unutulmaz bir konserde bir araya gelecek. 20 Aralık’ta ise Beylikdüzü’nün genç ve yetenekli müzisyenlerinden oluşan Beylikdüzü Gençlik Senfoni Orkestrası, şef Hakan Tepeli yönetiminde müzikseverlere harika bir konser verecek.

 

Özdil ve Meydan Hayranlarıyla Buluşacak

 

BAKSM’de, 16 Aralık’ta Gazeteci-Yazar Yılmaz Özdil, imza gününde hayranlarıyla buluşacak.18 Aralık’ta ise Tarihçi Sinan Meydan ‘Atatürk Etkisi’ adlı konferansta dinleyicileri, tarihin koridorlarında büyülü bir yolculuğa çıkaracak. Sanatseverler, BAKSM’de yapılacak etkinliklere ait biletleri, BAKSM gişesinden ve Biletix’ten temin edebilecekler.