BEYLİKDÜZÜ?NDE TAPU SEVİNCİ

20.04.2017 11:51:39 0
BEYLİKDÜZÜ?NDE TAPU SEVİNCİ

Beylikdüzü’nde bu kez de Barış Mahallesi Türközü Blokları’nda ikamet eden vatandaşlar tapularına kavuştu. Mülkiyet hakkı konusunda titizlikle çalışan Beylikdüzü Belediyesi, yıllardır bürokratik engellere takılarak alınamayan tapuları teslim etti. Tapularına kavuşan 46 site sakini, tapularını Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun elinden aldı. 

Beylikdüzü Belediyesi, büyük emeklerle daire satın alan fakat tapuları bulunmayan vatandaşların sorunlarını bir bir çözüyor. Uzun yıllar boyunca kangren olan tapu sorununu, bürokratik engelleri hızlıca aşarak sonuçlandıran belediye yetkilileri, bu kez de Seyran Kent Kooperatifi Türközü A ve B Blok sakinlerinin tapularını teslim etti.Kat irtifakı tapularına kavuşan vatandaşlar, yetkililere teşekkür etti. 

“Bu Sorunu Çözmek Bizim İçin Onurdur”

Türk toplumunun meskenine, konutlarına verdiği değerin ve sahiplenme duygusunun yüksek olduğundan söz eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “15-20 yıldır beklenen tapular için çalışmalarımız çok olgun, hızlı ve sorunsuz aştığımız bir süreç içerisinde gerçekleşti. Tapuyu vermeyen kurum çoğunlukla belediye değildir. 
Belediyelerin şehr-i emin gibi bir hüviyeti var. Biz, sorunu çözmek adına biraraya gelen kişilerin çözüme ulaşmasına destek olduk. Bu sorunu çözmek bizim için onurdur. “ dedi.

İmamoğlu, tüm daire sakinlerinin tapularının hayırlı olmasını ve evlerinde huzurlu bir ömür geçirmelerini diledi.