Beylikdüzü`nde Tansiyonlar Yüksek!...

AK  Parti Beylikdüzü Belediye Meclisi üyesi Av.Mücahit Birinci`nin Beylikdüzü Muhtarları ile ilgili sözlerine muhtarlardan sosyal medya aracılığı ile tepkiler gecikmedi.

BEYLİKDÜZÜ 7.06.2017 09:46:11 0
Beylikdüzü`nde Tansiyonlar Yüksek!...
Yakuplu Mahallesi Muhtarı Yüksel Kol ve Adnan Kahveci Mahallesi Mahallesi Muhtarı Seyhan Topaloğlu kendileriyle ilgili yapılan açıklamaya sessiz kalmadı ve sayfalarından yaptıkları açıklamayla Birinci'ye olan tepkilerini gösterdi.
Muhtar Yüksel Kol yapmış olduğu paylaşımında Birinci'den söz ederken "ZAVALLI" dedi.
 

Muhtar Topaloğlu'nun cevabi paylaşımı

 

"Değerli Beylikdüzü'lü Dostlarımız.Biz Muhtarlar olarak bulunduğumuz konum itibari ile taraf olmak gibi bir tavrımız tutumumuz olamaz. Bizler her kesimden, her düşünceden vatandaşımızın güven oyunu alarak seçilmiş insanlarız.Cumhurbaşkanımıza bağlı Kurumlarız.Şahsi düşüncelerimizle davranma lüksümüz olamaz.Böyle bir davranış sergilemek vatandaşımıza saygısızlık olur. Bağlı bulunduğumuz her kurumla ortak şekilde çalışıp hiç bir şekilde ayrımcılık yapmadan mahalle sakinlerimizin memnuniyetini ya da şikayetini dile getiren sözcüleri olmak durumundayız.Buda bizlere güvenen insanlara karşı boynumuzun borcudur. Bizleri siyasi görüşlerle tavırlarla taraf gibi göstererek asılsız eleştirmek vatandaşımızın fikrini düşüncesini eleştirmektir.Bu göreve talip olduğumda verdiğim sözlerden biri de asla taraf olmamaktır.İnsan odaklı hizmet vermektir. Ve bu şahsiyetim doğrultusunda beni eleştirecek kişiler sadece Mahalle Sakinlerimdir.Saygı ve hoşgörülü kalabilmemiz dileği ile..Hayırlı Ramazanlar."

 

Muhtar Yüksel Kol'dan sert sözlerle dolu paylaşım

"Beylikdüzü'nde yapılan bir hizmete muhtarlarımızın teşekkür etmesini hazmedemeyen,Kendi Meclis üyesinin teşekkür konuşmasını anlayamayan,ve teşekkür etmeyi bahane göstererek muhtarları Rus korosuna Ve askerine benzeten.Başka meselelerin üzerini kapatmak uğruna, bir avuç suda fırtına koparmaya çalışan zavallı,Allah'ın izniyle yapmış olduğun zavallı siyaset Beylikdüzü'nde bitecektir.Bundan zerre şüphe duymuyorum."

 

İşte Mücahit Birinci'nin tepkilere yol açan sözleri

"Şunu da ifade etmeden geçemeyeceğim: 
İçinde Makaryos heykeli bulunan ve bu manada ifsad edilmiş bir park açılışı bahane edilerek, Sovyetler Birliği'ndeki tek sesli korolar gibi, muhtarlarımızın Belediye Başkanını isim vererek göklere çıkardıkları mektupları, Kamu Yönetimi açısından sorunludur. Muhtarlarımız kusura bakmasın bunu doğru bulmadım..."