Beylikdüzü`nde STK` lar Vehbi Orakçı Dedi

Vehbi Orakçı`yı tekrar Belediye Başkanı görmek isteyen Beylikdüzü STK temsilcileri ve üyeleri Vehbi Orakçı`nın yanında olduklarını söyledi.

ARŞİV 23.01.2014 00:00:00 0
Beylikdüzü`nde STK` lar Vehbi Orakçı Dedi

AREV konferans ve seminer salonunda biraraya gelen 200 den fazla davetli arasında yer alan STK Başkan,temsilci ve üyelerinden bazıları tek tek söz alarak Vehbi Orakçı'ya olan güvenlerinin tam olduğunu,Belediye Başkanı olarak görmek istediklerini ve kendisini yalnız bırakmadıklarını ifade eden konuşmalar yaptı.

 

Toplantıya katılan davetlilere tek tek "hoş geldiniz" diyen Vehbi Orakçı, samimi bir havada geçen toplantıda yaptığı konuşmasına, katılımın yüksek olmasından dolayı memnun olduğunu ifade ederek başladı ve Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde ilçede yapmış oldukları hizmetlerle ilgili slaytlar sunarak Başkanlığa geldikten sonra yapacakları hizmetlerle ilgili projelerini anlattı.

 

Orakçı "Sizler istediğiniz için bu göreve talip olduk. Siz değerli halkımızın teveccühü ve dualarıyla yüce Allah'ın izni ile başaracağız, yine kaldığımız yerden devam edeceğiz." dedi.

 

Vehbi Orakçı'nın konuşmasından sonra STK temsilcileri tek tek söz aldılar tek yumruk olduklarını ifade eden konuşmalar yaptılar.

 

İŞTE BAZI KONUŞMACILARIN SÖYLEDİKlERİ

KÜLSAT -Nurettin Küçükmotor "Sayın Vehbi Orakçı'yı önce Ak Parti adayı sonra bu güzel ilçeye Belediye Başkanı  olarak istiyor muyuz??"  (Salondan evet sesleri ve alkışlar)

TUKODER - Ruhi Orhan  "Vehbi beyin STK lara olan bakış açısının değiştiğini görüyorum ve STK lara gösterdiği yakınlık için teşekkür ediyor başarılar diliyorum."

Yerel Katılımı Destekleme Derneği Başkanı Köksal Çebi "Gördüğüm bu ilgi izlediğim sunum ve yapılan konuşmalardan sonra başarıların size yakın olduğunu hissediyorum."

Bayburtlular Derneği-Özdemir Topçu "Başkanlığı dönemindeki başarılı hizmetlerinden tanıdığımız sayın Vehbi Orakçı beyi tekrar Belediye Başkanımız olarak görmeyi ve hizmetlerine kaldığı yerden devam etmesini diliyorum"

İstanbul Erzurumlular Dernek Federasyonu Genel Başkanı Kenan Kağanaslan "STK lar siyasi partilerin üstünde kurumlardır. Bu kuruluşlar memleketimizin geleceğidir.Önümüzdeki yerel seçimlerde Beylikdüzü'nün ve ülkemiz halkının istediği ne ise o olsun. Biz Vehbi beyi destekliyoruz, sonuna kadar da destekçisi olacağız.Bu vesile ile ilçemizde yapılan anketlerin dürüstçe yapılmasını, öyle kurşun kalemle yazılıp sonra değiştirilip tükenmez kaleme döndürülmeden hile olmadan yapılmasını istiyoruz.STK lar olarak siyasetçilere  Biz size gelmeyiz siz bize gelin diyelim."

 

Hukukçular Birliği  Genel Başkanı Mustafa Kuran "Vehbi kardeşimi 1994 yılından beri Belediye Başkanlığı öncesi tanıyorum. Başkanlığı dönemlerinde de icraatlarını yakından bilen birisiyim.Kendisini gönülden desteklediğimi huzurlarınızda ifade ediyorum.Sevgili kardeşim aziz başkanım,Kainatın efendisi buyuruyor ki; Bir memlekete bir millete en fazla hizmet eden  insanlar sevap işleyenlerin en üstünüdür . Kim ki bulunduğu mevkide görev yaptığı dönemde Allah rızası için güzel ve faydalı eserler bırakıyorsa o, Allah'ın sevgili kuludur.Ben burada STK temsilcilerinin konuşmalarının hepsini dikkatlice dinledim.Hepsi senin hizmetlerinden bahsetti, herşeyden önce de gönül adamı olduğunu ifade ettiler.Bu memleketin, bu milletin adam gibi adamlara ihtiyacı var. Bugün emaneti ehline veriniz . Veriniz ki her yönüyle rahat ediniz.30 martta sevgili kardeşimin Başkan olarak herkesi kucaklamasını bekliyor yüce Mevladan başarılar diliyorum."

Yapılan konuşmalar ve STK ları temsilcilerinin  gösterdikleri yoğun ilgi karşısında duygulanan Vehbi Orakçı bir teşekkür konuşması yaptı ve şunları söyledi: "Birbirinden  değerli siz STK temsilcilerini birarada görmekten ve onları ağırlamaktan dolayı çok mutluyum,Desteklerinizi ve dualarınızın devamını bekliyorum. Allah sizin, bizim, hepimizin yar ve yardımcısı olsun."

Toplantıya ev sahipliği yapan Vehbi Orakçı, davet sonunda ayrılan konuklara teşekkür ederek, AREV kapısından uğurladı. İşte toplantıya katılan bazı STK lar ve Başkanları:

KÜLSAT- Nurettin Küçükmotor, Rumeli Balkan Güçbirliği Platformu-Recep Osman Erdoğan,Yerel Katılımı Destekleme Derneği-Köksal Çebi, KAİ- Gürsel İlgüz,  Kader Mahkumları Derneği -Necdet Yüksel,Çevre Koruma Derneği Başkanı - Nurettin Özel,TUKODER -Ruhi Orhan,BEYERDER-Murat KIŞ,BEYENDER -İsmail Demir,BEYKADER- Dilek Akdemir,İstanbul Erzurumlular Dernek Federasyonu -Genel Başkan Kenan Kağanaslan,Bayburtlular Derneği- Özdemir Topçu,BEKUDER -Tomris Özgüroğlu,Tüm Hukukçular Birliği- Genel Başkan Av.Mustafa Kuran.

Haber ve Fotoğraflar

Oğuz CEVHER

( www.beyhaber.com )