Beylikdüzü`nde Kaymakamlık, Bayramlaşma Töreni Düzenledi

Beylikdüzü İlçe Kaymakamlığı ve Beylikdüzü Belediyesi Kurban Bayramı münasebetiyle bayramlaşma töreni düzenledi.

BEYLİKDÜZÜ 22.08.2018 21:36:42 0
Beylikdüzü`nde Kaymakamlık, Bayramlaşma Töreni Düzenledi
Beylikdüzü Atatürk Öğretmenevi'nde gerçekleşen bayramlaşma törenine Beylikdüzü Kaymakamı Mehmet Okur, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Mülayim Demirtaş, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı M.Necati Işık, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Av.T.Taşkın Özer, MHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ali Aydın, BBP Beylikdüzü İlçe Başkanı Murat Saman, Belediye Meclis üyeleri, STK temsilcileri, Adnan Kahveci Mahallesi Muhtarı Seyhan Topaloğlu, Gürpınar Belediye eski Başkanı Velittin Küçük ve vatandaşlar katıldı. 
 
CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ufuk İnan, CHP İBB ve Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi Avukat Doğan Subaşı, AK Parti Beylikdüzü İlçe Kadın Kolları Başkanı Rukiye Doğruyol'un da katıldığı törende İlçe Kaymakamı Mehmet Okur ve ve siyasi partilerin ilçe Başkanları birek konuşma yaptılar.
 
 
Konuşmacılar bayramların önemine değinerek; bayramların sevgi, saygı, dostluk, barış ve hoşgörünün hakim olduğu, birlik ve beraberliğin pekiştiği, yardımlaşma duygularının ön plana çıktığı ve bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği kuvvetlendiği günler olduğunu ifade ettiler Kurban Bayramının sağlık huzur ve esenlik içerisinde bir bayram olmasını dilediler.
 
 
Öğretmenevinde gerçekleşen  bayramlaşmanın ardından İstanbul Beylikdüzü Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ziyaret edildi. Huzurevi sakinlerinin ellerinden öpülerek hayır duaları alındı. 
Kaymakam Mehmet Okur ile birlikte Beylikdüzü Belediye Başkan Vekili Mülayim Demirtaş, MHP İlçe Başkanı Ali Aydın ve  BBP İlçe Başkanı Murat Saman, Beylikdüzü Çocuk Destek Merkezlerini ziyaret ederek  buradaki çocuklarımızla sohbet edip onların bayramlarını tebrik etti. Çocuklara zarf içerisinde bayram harçlığı da veren Kaymakam Okur ve beraberindeki heyet; son olarak Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD)  Hüsnü Ayık Bakım Merkezi’ni ziyaret etti.  İstanbul Vali Yardımcısı Nihat Nalbant'ın da katıldığı törende TOFD Genel Başkanı Ramazan Baş ve dernek sakinlerinin bayramları kutlandı ve onlarla sohbet edildi.